Ziek met een glimlach – Dagboek

Geen updates sinds Sinterklaas en het kan nog wel tot in het weekend duren. Wat is er aan de hand? Een griepje heeft, net als half Nederland, ons gezin platgelegd. Hoewel het legen van de maag -en andere substanties houdende ruimtes- in het lichaam geen pretje is, lukt het toch een glimlach te produceren.

Al dat huis automatiseren blijkt juist nu haar voordelen te tonen. De robotstofzuigers van Samsung doen hun werk terwijl je slaapt -Onderschat niet hoe erg het is om te moeten stofzuigen met een knallende koppijn en een misselijk gevoel- Het geluid alleen al!

Onderuitgezakt op de bank kijken we, puur voor de afleiding, een serie die eerder automatisch gedownload werd door onze Synology Nas. Je hoeft niets te doen dan alleen maar kiezen waar je zin in hebt. Vanuit diezelfde gedwongen lounge positie bedienen we de Sony TV, de kerst- en andere verlichting, de mediaplayer, etc.. Alles vanaf diezelfde smartphone of tablet. Het enige wat we nu missen is een huisrobot die grog maakt, temperatuur opneemt en zegt dat alles weer goed komt. Nou ja, sommige dingen zal je altijd zelf (willen) blijven doen.

Denkend aan al het bovenstaande kan ik niet anders dan glimlachen, hoezeer mijn hoofd ook bonst.

ps. Zo snel als mogelijk komen er reviews van: Linksys EA6500 router, Synology DS412+, iShower, Linksys Media Bridge en andere handige oplossingen voor je netwerk, Sony Bravia 3D TV, Sony Media Player met Google TV en nog zoveel meer. Later. Nu eerst even beter worden en lekker lui zijn 😉

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On