Winnaar WeMo wedstrijd bekend – Update!

Zonder het verder uit te rekken, Belkin heeft Marcel als winnaar gekozen. Het gebruik van IFTTT, een WeMo en de laadpaal voor een plugin-hybrid gaf de doorslag. Zie hier zijn inzending met daaronder een eervolle vermelding van Bas zijn “Kattenbak van de toekomst”.

Update
Mike van Belkin zag de eervolle vermelding voor “Kattenbak van de toekomst” en besloot dat het niet bij een vermelding moest blijven. Bas krijgt een WeMo switch toegezonden. Gefeliciteerd Bas!

Marcel
Marcel Pro plugin, anti kat

Op afstand bedienen van de tuinverlichting vanaf overal in je tuin is erg handig. Ik ben nog aan het puzzelen om met behulp van ifttt de tuinsprinklers aan te laten springen op basis van droogte vochtigheidsgraad, tijd en de aanwezigheid van de kat van Illonka 😉

Wat me ook erg nuttig lijkt is op basis van ifttt (energie-uurprijs) het laadmoment van de nog niet aanwezige plug-in hybride te bepalen en aan te zetten. ……. en dit alles vannuit Toscane!

Gefeliciteerd Marcel! De WeMo Switch and Motion zal binnenkort bij je bezorgd worden.

De door Belkin spontaan toegevoegde runner-up prijs gaat naar Bas en zijn “Kattenbak van de toekomst”. Hij ontvangt binnenkort een WeMo Switch.

Bas
Bas Wel liefhebber van katten

Mijn idee: de slimme kattenbak. Nooit meer last van vervelende luchtjes. Net als in elke moderne badkamer of toilet worden de luchtjes na gebruik meteen weggezogen door een ventilatiesysteem. Het werkt heel simpel: 1. De WeMo motion detector merkt op wanneer er beweging plaatsvindt in de kattenbak. 2. Op dat moment schakelt de WeMo schakelaar aan. Aan deze schakelaar is een simpele LED-lamp (dus niet gevaarlijk voor de kat) en afzuiger verbonden. 3. Als de kat de kattenbak instapt zal het licht automatisch aanschakelen, even als de afzuiging. 4. Na een vooraf ingestelde tijd zal het geheel automatisch uitschakelen. Om de uitleg visueel bij te staan heb ik de volgende afbeelding gemaakt:

That’s it! De kattenbak van de toekomst.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On