Win voor papa een Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 door alleen te klikken of tappen

Welke vader is nou niet blij met een lichtgevend toetsenbord speciaal voor zijn multimedia center? Ben jij een papa -of beter nog- heb je er een wie je dit alles-in-een-toetsenbord gunt, doe dan mee met de wedstijd.

Je hoeft alleen maar te klikken of tappen. De winnaar wordt bekend gemaakt op vaderdag (15 juni).

Voor directe deelname, zap naar onderen. In de tussentijd praten we je even bij over dit prachtig stuk “speelgoed”.

Typ vanaf de bank of in bed

Logitech legt wederom de lat hoger voor een betere connected TV-ervaring met haar Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830. Het oplaadbare toetsenbord beschikt over verlichte toetsen, een geïntegreerde touchpad en een verbeterde wireless connectiviteit, waardoor het mogelijk is om zelfs in het donker vanaf de bank of in bed te typen.

Automatische verlichting

De verlichting van de toetsen van het Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 wordt automatisch gedimd of helderder afhankelijk van de hoeveelheid licht in de kamer. De gebruiker kan hierdoor moeiteloos typen in alle lichtomstandigheden. Bij het typen worden de toetsen automatisch verlicht. Wanneer de gebruiker stopt met typen schakelt de achtergrondverlichting zich na een aantal seconden vanzelf uit om energie te besparen.

Snelle verbinding

Het toetsenbord, dat is ontworpen voor het hedendaagse interieur, is compact, licht van gewicht en beschikt over soft-feel-toetsen die zijn geoptimaliseerd voor het bedienen van media en entertainment.

Met het Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 kunnen gebruikers ontspannen, achterover leunen en surfen met een snelle, betrouwbare verbinding met de PC tot maximaal 10 meter, dankzij de kleine Unifying-ontvanger die een geavanceerde 2,4GHz long-range draadloze verbinding biedt. Verder is het toetsenbord oplaadbaar, waardoor er geen batterijen verwisseld hoeven worden.

Slank ontwerp

De K830 biedt de functies van het traditionele toetsenbord en een afzonderlijke muis in één device. Het touchpad is glad en responsief met een nauwkeurige cursorcontrole. Door de afgeronde zijkanten is het toetsenbord makkelijk vast te houden en dankzij het slanke ontwerp kan het ook verticaal opgeborgen worden, zodat het minimale ruimte inneemt.

Prijs en beschikbaarheid

Het Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 is sinds april 2014 beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 99,99 euro. Of voor minder via deze prijsvergelijking. Kijk voor meer informatie op de Logitech website of op Logitech’s blog.

Winnen doe je zo

Like of follow een of meerdere van deze kanalen op Facebook en/of Twitter. Per kanaal krijg je 5x de kans om je naam automatisch als winnaar te laten kiezen. In totaal kan je er 30 binnen slepen.

a Rafflecopter giveaway

Kortom: Wij mogen ‘patsen’ met ons aantal followers en jij maakt een leuke kans om te winnen. Uiteraard blijf je dan ook op de hoogte van onze meest recente goed nieuws berichten 😀

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On