▶ Werp het naar de buis, Cromecast nu ook in NL

Met Chromecast kan je content op je TV weergeven van bronnen zoals smartphones, tablets en andere computers. Hoewel deze kleine stick uit de koker komt van Google, werkt het ook prima samen met iOS, OSX en Windows. Een Android toestel of Chromebook zijn dus niet noodzakelijk.

Werpen
Op een eenvoudige manier kan je films, series, muziek, photo’s en games naar het grote scherp werpen. Denk aan Apps zoals YouTube, Google Play Movies, Google Play Music en Netflix. Regelmatig komen er nieuwe Apps bij die Chromecast ondersteunen.

Geen simpele kopie
Het is overigens anders dan “Screen mirroring”. Daarbij kan je een copy van o.a. een tabletscherm naar een TV overzetten. Wat je ook op je tablet doet, het komt in beeld op TV. Met Chromecast kan je -bijvoorbeeld- een film op de TV afspelen terwijl je op de tablet verder gaat met je e-mail.

Serieus, het kost maar 35 euro
Fijn zo’n alineakopje waarbij je eigenlijk nog maar weinig toe te voegen hebt. Vooruit, bestellen doe je hier al zou ik eerst even de info op die pagina doorlezen. Puur omdat je voorpret maar een keer kan hebben.

Uiteraard volgt er een review van Chromecast

Wat wil je weten?
Bedieningsgemak? Zit er vertraging in? Zijn er verborgen kosten? Dat soort dingen. Laat me weten wat je wil weten en ik ga er achteraan. Voor nu een aantal tips van iemand anders.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On