Tuin “Ernaadloos” – Dagboek

Deze week niet heel veel nieuws. Sinds dinsdag ben ik geveld door een virus dat je draaierig maakt, wat ze niet verzinnen tegenwoordig. Hoewel nog niet de oude, toch even een kleine update.

De oprit wordt eindelijk in orde gemaakt zodat het grote werk er eindelijk op zit. Nou ja, alleen de plinten nog dan. Een persoonlijk subproject is nu ook eindelijk helemaal in orde:

Het kunstgras
We hebben ‘oude’ kunstgras laten vervangen dat kort en hard was, bovendien zag je duidelijk de naden waardoor het eerder wat weg had van een lelijk tapijt. Het nieuwe kunstgras dat we nu bij Kunstgrasnet.nl besteld hebben (iets met type 4 geloof ik) is hoog, zacht en ieder sprietje is in een v-vorm ‘gevouwen’ waardoor het alle kanten op steekt.

Het ziet er realistisch uit, is onderhoudsvriendelijk en onze kids kunnen er op stuiteren wat ze willen. Om het nog veiliger te maken hebben we er speciale matten er onder laten leggen. Eigenlijk worden die alleen toegepast op grote pleinen, maar ook voor relatief kleine tuin is het echt een uitkomst.

Vanwege tijdgebrek hebben we het door Kunstgrasnet.nl laten leggen, al zou je het ook zelf kunnen, en daar hebben we zeker geen spijt van. Ze hebben zelfs om plantjes en spotjes in de grond heen gelegd waardoor het er nog realistischer bij ligt.

Kunstgrasnet.nl mogen we nu verwelkomen als sponsor. Maar laat dat niets zeggen over onze mening die we aan hun producten toebedelen. Sterker nog, oordeel zelf maar:

Alle details van dit product volgen in een aparte review in de lente, dan staat alles mooi in de bloei en hebben we het uitvoerig kunnen testen.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On