Tros Wondere Wereld – Aflevering 4

Je hebt momenteel vakantie of zit anders wel onderuitgezakt achter je scherm te wachten tot de klok 17u slaat. Nog even en we zijn beland in 2014, vliegende auto’s zouden nu overal om ons heen moeten schieten.

Okay, daar gaat deze aflevering niet over. Maar omdat je nu toch alle tijd hebt, kan je het in een keer doorkijken en zien waar het wel over gaat. Veel plezier met Tros Wondere Wereld, aflevering 4.

Over Tros Wondere Wereld - Klik om te openen

Tros Wondere Wereld was een programma dat Chriet Titulaer op je netvlies wierp tussen 1985 en 1989. Hij was de eerste die nieuwe technologische ontwikkelingen op een begrijpelijke manier de huiskamer in bracht. Met verve.

De bebaarde man met zingend Limburgs accent is van kinds af aan een inspiratiebron voor me geweest. Als klein jochie zat ik vastgeplakt aan de buis om te zien wat de toekomst ons mogelijk zou brengen. En vandaag de dag mag ik laten zien wat daarvan de tand des tijds overleeft heeft.. en wat niet.

De komende twaalf weken zal je telkens een -deel van- een aflevering zien uit het programma (met de man die mensen zelfs nu nog terug op de buis willen).

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On