Trampolinezwembad

Zelfs de Viva lezende dames schrijven er over, een zwembad dat tevens dienst doet als trampoline. En dan bedoelen we niet die van de Hema. Ken je die reclame met Nicolette van Dam waarin ze de wens van een klein jochie in vervulling brengt? Hoewel menig man in dezelfde situatie een iets andere wens uit zou spreken, voeg ik me dit keer toch bij het jochie.

Tussen het model van de Hema en Junior-Starline zit een bescheiden prijsverschil, maar dan heb je ook wat. Op het gras of in de grond, voorzien van een filter, zwemmen of springen wanneer je wilt en een deksel er op als de winter je om de oren slaat. Ik zie mijn kids hier al helemaal op los gaan. Overigens niet handig dat ik het promofilmpje aan mijn vrouw liet zien waar mijn 4-jarige dochter bij was.

Inderdaad, mijn kleine prinses wil nu naast een schommel en een glijbaan deze zwem-spring combi hebben… of een nieuwe Barbie. Dat scheelt dan weer. Gelukkig zijn we in contact met het bedrijf achter dit product en staan ze voorlopig enthousiast tegenover ons project. Wie weet doen we er straks nog uitgebreid verslag over.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On