We wonen er! – Update Sep/Okt

 

Tijd
“Time is Nature’s way to keep everything from happening all at once.” Leuk door John ‘geleende’ quote, maar de goede man had blijkbaar geen verhuizingen in gedachte.
Onze planning was strakker getrokken dan Marijke Helwegen… en liep in het honderd. Zo ongeveer ieder aspect die je bij een verhuizing/verbouwing kunt verzinnen eiste vertraging, vroeg om hertel of probeerde op andere wijze de pret te drukken.

Waar deze aspecten geen rekening mee hielden was het optimisme van ons gezin. Bijna walgelijk eigenlijk als ik me kortstondig in de schoenen van de aanschouwer wring. Hoe het ook zij, we wonen er! Stapels dozen omsingelen ons nog steeds als bandieten die goud ruiken. Een voor een slaan we ze kasten en andere opbergruimtes in. De strijd zal niet langer dan een week of twee/drie duren en de laatste resten van de oorlog verzanden tot legendes.

Updates in snackformaat

  • Lees “Het is bewoonbaar“, hierin staat een korte statusupdate en alvast een mooie foto van de tuin (met dank aan Bruins Tuinen).
  • Hoe domotica de massa bereikt? Lees de mening van iemand die pas net begonnen is en het nu al denkt te weten.
  • Wegener dagbladen komt op vrijdag 16 november een middag op visite om haar ‘two-pager’ te schieten en schrijven.
  • Deze week nog starten de eerste artikelen over producten die toegezonden zijn door jullie, de sponsoren.
  • De producten van HomeWizard, Cisco, mFLOR, Synology en Logitech worden al aan tests onderworpen, bevindingen en feedback vullen reeds pagina’s.
  • WiThings krijgt een warm welkom als nieuwe sponsor. Zij dragen een bijzondere baby monitor en een confronterende weegschaal toe aan het project. Onze zoon Tygo valt nu onder het toeziend oog van zijn ouders, zelfs als we bij de buren aan het borrelen zijn. Wat nodig is om de depressie weg te drinken die de weegschaal veroorzaakt.
  • Broleon/Pebble wordt in hetzelfde gloeiend bad ontvangen voor de beveiligingsoplossing die zij geboden hebben. Dankzij hen blijven de toegezonden producten keurig op hun plaats.

Volgende update: Rond eind oktober, begin november. Verwacht veel nieuwe content.

Alle vormen van feedback en vragen zijn welkom! Altijd.