Bijzondere logee – Update Okt/Nov

HvdtN in de pers

 • Wegener komt op 16 november langs om verslag te doen van ons project. Zodra het artikel is gepubliceerd ontvangen jullie hiervan een kopie.
 • Jouw Energie Momenten (Enexis) stuur op 5 december geen Sinterklaas, maar een cameraploeg naar ons huis. Als ze maar pepernoten bij hebben. Meer info in de volgende update.

Bijzondere logee
Gedurende 10 dagen komt de humanoïde robot NAO bij ons logeren. ‘Ze’ zal onze kinderen vermaken, spelletjes met hen spelen en laten zien waartoe moderne robots in staat zijn. Hoewel dit (nog!) geen model voor thuis is, heeft ze al een behoorlijke staat van dienst op beurzen, congressen en universiteiten. Met dank aan Produxi.

Updates en nieuws

 • Sony’s ecosysteem:
  Sony breidt haar sponsorship uit door feitelijk de entertainmenthoek in de woonkamer over te nemen. Daarnaast hebben zij de intentie producten te ‘verversen’ wanneer deze verouderen. Net als Cisco zorgen ze er op deze manier voor dat de producten actueel blijven en er telkens nieuwe reviews van verschijnen op beide sites.
 • Meer reviews:
  Het aantal reviews neemt toe!
 • In de planning:
  De planning. Nog voor de volgende update kan je straks zien wanneer welke reviews er in de planning staan.
 • Nieuw: Reviews beter in beeld
  “Wilde ideeën” heeft in de recente items blokken plaats gemaakt voor “Reviews” op de homepage.
 • Nieuw: Beter gevonden worden
  Verbeterde SEO en dus nog betere rankings in Google.
 • Nieuw: Click-through Rate test
  Aantal recente items op de homepage onder “Nieuws”, “Dagboek” en nu “Reviews” is verhoogd van vijf naar zes. Gedurende een maand zal bekeken worden welke invloed dit heeft op de Click-through rate van deze drie blokken.
 • Nieuwe sponsoren: Withings en Kunstgrasnet.nl
  Binnenkort meer nieuws over de bijzondere producten die deze fabrikanten maken.

TIP: Lees automatisch artikelen over alleen jouw bedrijf
Uit de categorie “Wist je dat?”: Er zijn RSS-feeds beschikbaar voor iedere sponsor. Deze maken het zeer eenvoudig te volgen wat over specifiek jouw bedrijf geschreven wordt, ongeacht waar het op de site staat.

Klik op jouw bedrijfsnaam om die RSS-feed aan je reader toe te voegen (bv Google Reader):

Vragen en feedback zijn altijd welkom!