#Sony’s gebogen buis buitegewoon beautiful #4KTV

Sommige dingen moet je echt met eigen ogen zien.

De nieuwe BRAVIA S90 4K Ultra HD-televisie van Sony biedt home entertainment met perfecte curve. Deze geavanceerde S90 Curved TV van Sony is verkrijgbaar in 75-inch (190,5 cm) en 65-inch (165 cm) en heeft een slank, subtiel gebogen scherm voor natuurlijk ogende Ultra HD 4K-beelden met vier keer zoveel details als Full HD.

Dankzij de nauwkeurig berekende kromming van het scherm krijgt de kijker een intensere home entertainment-ervaring die wordt versterkt door het 4.2-kanaals Speaker-systeem. Entertainment, zoals speelfilms, muziekconcerten, drama of sport, komt zo tot leven in extreme helderheid, kleur en geluid.

Ondanks de openingszin, toch een paar foto’s

Persbericht info

Optimale kijkervaring - Klik om te openen

De S90 Curved TV beschikt over verschillende Sony beeldtechnologieën om de optimale kijkervaring te versterken. Op het TRILUMINOS-display wordt de emotie van elke scène getoond in diep rood, natuurlijk groen en helder blauw. Het intelligente X-tended Dynamic Range verbetert het contrast voor sprankelende kleuren en diep zwart. De 4K X-Reality PRO-technologie van Sony, die gewone tv-uitzendingen en Blu-ray-films opschaalt tot viermaal het aantal pixels van Full HD, zorgt voor beeld met heel veel detail. De beeldkwaliteit van de S90 is gelijk aan de veelgeprezen X9 4K-tv van Sony met plat beeldscherm.

Indrukwekkend meerkanaalsgeluid - Klik om te openen

Het nieuwe 4.2-kanaals Live Speaker-systeem van Sony gebruikt aparte drivers die de voor- en surroundkanalen links en rechts nauwkeurig in de kamer richten in de meest zorgvuldig afgestemde hoek. Aparte verwerking met ClearAudio+ behoudt de individuele details van de originele meerkanaalsmixen voor uitzonderlijke helderheid en geluidsdetail, waardoor het 360-graden surround sound de kijker omhult.

Twee woofers staan garant voor de meest lage frequenties direct vanuit een tv en zorgen voor een vol, krachtig basgeluid. Als nog lager geluid gewenst is voor meer spektakel bij speelfilms of live muziek, dan is er een optionele draadloze subwoofer beschikbaar – de witte SWF-BR100 of de nieuwe SWF-BR100B in een elegante zwarte afwerking – die dusdanig laag geluid produceert dat de trillingen voelbaar zijn, net zoals in de bioscoop.

Prijs en beschikbaarheid
De prijs en beschikbaarheid van de KD-75S9005 en de KD-65S9005 is nog niet bekend.

De subwoofer SWF-BR100W/B (in zwart en wit) heeft een winkeladviesprijs van 300,- euro en per direct beschikbaar.

Lees alvast de specificaties - Klik om te openen

Beeldformaat 75 inch (190,5 cm) (KD-75S9005B) / 65 inch (165 cm) (KD-65S9005B) Resolutie 4K (3840×2160) Ultra HD Beeldprocessor 4K X-Reality PRO Kleur TRILUMINOS-display Helderheid en contrast X-tended Dynamic Range Motionflow Motionflow XR800Hz Luidspreker 4.2-kanaals Live Speaker in verschillende richtingen met aparte verwerking One-Flick Entertainment Snel opstarten en afspelen; rechtstreekse toegang dankzij de nieuwe gebruikersinterface; intuïtieve bediening met de One-Flick-afstandsbediening Gebruikerservaring Social Viewing; Live Football Mode; One-touch mirroring; foto’s delen 3D Actief (twee brillen zijn meegeleverd) Skype-camera en -microfoon Ingebouwd One-Flick-afstandsbediening Touch remote, Inclusief Draadloze subwoofer Optioneel (SWF-BR100) (SWF-BR100B)

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On