Sony PlayMemories Online nu ook in Nederland

De cloud based foto- en videodienst PlayMemories Online van Sony is nu ook beschikbaar in België en Nederland. Daarnaast zijn er nieuwe functies toegevoegd waarmee gebruikers foto’s en video’s eenvoudig kunnen synchroniseren, organiseren en weergeven.

Automatisch uploaden met All Sync
De nieuwe ‘All Sync’- functie verzamelt automatisch alle foto’s die worden opgeslagen op smartphone, tablet of pc. De foto’s worden geupload naar het PlayMemories Online-account en veilig in HD-resolutie opgeslagen. De gebruiker kan er daarnaast voor kiezen om de mooiste beelden ook in volledige resolutie te uploaden. Hier geldt een maximale bestandsgrootte van 5GB. Vervolgens is de online fotobibliotheek op elk moment en elke plaats vanaf een smartphone, tablet, pc of aangesloten TV te raadplegen.

Onbeperkte upload- en opslagcapaciteit en een vernieuwde interface

PlayMemories Online was al beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland en vanaf heden is PlayMemories Online ook te gebruiken in België, Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden.

Om het te kunnen gebruiken kun je een gratis account aanmaken. Aanmelden kan ook met een PlayStation Network of Sony Entertainment Network account.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On