Website verbeterd – Update

Hij is tenslotte al weer bijna een week oud, tijd voor een grondige update dus. De site wordt doorlopend verbeterd op basis van feedback en eigen bevindingen. Uiteraard maken we niet van ieder klein dingetje melding, alleen bij grotere aanpassingen zoals nu. Wat is er verbeterd en waarom? Lees het hier onder.

 • De homepage is drastisch ingekort

  Volgens de feedback was de homepage te lang en daardoor onoverzichtelijk. Ook zouden sommige items er dubbel op staan onder verschillende kopjes. Dat zou niet meer van deze tijd zijn en ze hebben gelijk. Dit heeft al gevolg dat andere zaken ook aangepast moesten worden. Zie de volgende punten.

 • “Recente Video’s” niet meer op de homepage

  We hebben gekeken naar wat het uiteindelijk toevoegde en kwamen tot de conclusie dat het meer een mooie ‘gimmick’ was dan een essentieel navigatie-instrument. De video’s blijven uiteraard te bekijken via de geplaatste berichten zelf.

 • “Recente berichten” niet meer op de homepage

  Om de homepage overzichtelijk te houden is er voor gekozen dit blok weg te laten. Er staan tenslotte al drie blokken die je naar dezelfde berichten leiden “Nieuws”, “Dagboek” en “Wilde ideeën”. Daarnaast zijn deze ook direct via de navigatiemenu’s te vinden die je onder het logo aantreft.

 • “Recente reacties”, “Archief” en “Categorieën niet meer op de homepage

  Zie het punt hierboven. Deze drie blokken zijn overigens wel zichtbaar op alle berichtpagina’s aan de rechterkant van de pagina.

 • Sponsor logo’s niet meer op de homepage

  Deze werden als te commercieel ervaren en met dat ‘gevoel’ is de sponsor ook niet gebaat. We hebben hier een paar mooie oplossingen voor gevonden die zelf meer toevoegen.

 • Sponsor logo’s + toelichting + Link, nu zichtbaar op pages

  Op alle statische pagina’s staan de logo’s van alle sponsoren met daarbij een korte toelichting en een link naar de sponsor’s meest relevante website.

 • Sponsor logo’s + toelichting + Link, nu zichtbaar in eigen categorie

  Dit is een goed voorbeeld van een mooie toevoeging. Wanneer je nu klikt op de naam van een sponsor (uit het menu “Per sponsor”) zie je van alleen dat bedrijf een korte toelichting en een link naar diens website.

 • “Per merk” heet nu “Per sponsor”

  Dit geeft de sponsor meer zichtbaarheid en maakt duidelijker wat het doel is van dit menu. Er zullen vele merken voorbij komen op deze site die geen sponsor zijn. Alleen sponsoren komen voor in dit menu.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On