Samsung Navibot S VCR8980 robotstofzuiger – Wat wil jij er over weten?


Je kent hem wel, die buurman, collega, kennis of vriend die altijd de nieuwste snufjes heeft die je ook wel leuk vindt, maar toch graag even afwacht tot of het hem na een paar maanden nog steeds bevalt. Je weel wel, zo’n typische ‘early adopter’ die vaak gezien wordt als de man met een gadget-fetisj, maar ook als de persoon waarbij je aan moet kloppen net voordat je zelf de stap zet. Al is het maar om zeker te weten dat je de juiste keuze gaat maken.

Nu is een robotstofzuiger niets nieuws, maar ook nog niet iets dat de status van een combi-magnetron heeft bereikt. Zeker niet een zoals de Samsung Navibot S VCR8950L. Het is een gezonde instelling om de kat uit de boom te kijken en wij zijn graag dat gezinnetje met een overmatige liefde voor gadgets. Wij gaan hem testen en jij mag de criteria aanvullen.

Wat is het?
De korte versie: Een nieuwe generatie stofzuigrobot dat gebruik maakt van een camera en 38 sensoren om op een slimme manier je ruimte ook echt schoon te maken. Het leegt zich in een laadunit die het zelf kan vinden. Uiteraard is er een App om op afstand door de camera te kijken en de robot te bedienen.

Het bovenstaande filmpje van ‘de beroemde Bing Lee’ zie ik als onbedoeld humoristisch. Toch is het ook informatief. Kijk er naar en laat ons weten welke vragen er in je opkomen. We nemen het allemaal mee in de aankomende review.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On