Rokjesdag: 5 manieren om technologisch goed voorbereid te zijn (M/V)

Aanstaande vrijdag zorgen temperaturen buiten ervoor dat ze van binnen ook weer stijgen. Jawel, rokjesdag is in aantocht! Wat kan je doen om er met je fancy tech op voorbereid te zijn?

Omdat dames voor gaan komen eerst de rokjesdragers, dan de rokjesjagers aan bod.

Rokjesdag voorbereiding voor rokjesdragers

  • Met een sportrokje aan, heb je natuurlijk ook een wearable om je pols of enkel. Voor de Watch is het nog net te vroeg, maar Sony’s nieuwe lijn, de Fitbit en de fijne devices van Withings, zijn een paar die ook de moeite zijn.
  • Zorg dat je ruimte hebt op je smartphone om die glurende smeerlappen meteen op jouw Facebook Wall-of-Shame te knallen. Dat zal ze leren! Hoe dat moet hoef ik jou niet uit te leggen, slimme moderne meid dat je bent!
  • Vergeet die zonnebril met MP3-speler niet, die je twee jaar geleden in een shopping-frenzy gekocht hebt op Kickstarter.. maar verder nooit echt in gebruik nam. Zo hoor je die bouwvakkers niet fluiten en kan je ongemerkt toch verlekkerd kijken naar hun Coca-Cola Light sixpacks. Of vol afschuw wegkijken van een ongewenste bolle barrel.
  • Menig man maakt van de woordencombi selfiestick + vrouw iets ranzigs. Ik niet (dat doe verderop wel voor de mannen). Pak die stijve stok en maak hilarische pics met je vriendinnen. Of gebruik het ding om stiekem die lekkere toyboy op het tafeltje achter je vast te leggen. Wees creatief!
  • De tijd voor die lekker warme Yeti-benen is weer voorbij dames. Gebruik een Intense Pulse Light of ander laser canon om die vacht er permanent af te schroeien.

Sorry dames, dat was het.

Als cliche man begrijp ik jullie natuurlijk niet en heb ik feitelijk altijd jullie hulp nodig. Zo ook nu! Stuur me jullie ingevingen en ik maak er iets van.

Rokjesdag voorbereiding voor rokjesjagers

  • Zorg dat je ruimte hebt om foto’s te maken op je smartphone. Wat moet je anders je hechte social media vrienden melden? Maak een backup van je foto’s en gooi ze van je fotobelplank af.
  • Zeg je vrouw dat je graag mee doet met de lenteschoonmaak, plof vervolgens op de bank met een biertje naast je en verwijder alle apps die je niet meer gebruikt. Wist je dat je in zo ongeveer iedere smartphone kan zien hoe groot de apps zijn die je er opgezet hebt? Begin met de grootste. Zeg eerlijk, hoe vaak speel je die nostalgische versie van GTAIII nou echt op je telefoon?

  • Ook jij hebt een kekke wearable opvallend rond je pols. Je moet de chicka’s laten denken dat je sportief bent tenslotte. Terwijl je wacht op de pre-order van je Watch, ga je vast aan de slag met een van de devices die nu in een laatje stof liggen te vangen. Welke heb jij?

  • Eenmaal thuisgekomen van je hervonden rol als terrastijger, zal blijken dat je volgeschoten smartphone geen sap meer heeft. 2 vliegen: Gebruik de Wankband:

https://youtu.be/RzjeAaLbM5k

  • Je wil natuurlijk niet gezien worden met zo’n suffe selfiestick. Net als de joystick, is dat meer iets voor de meiden. Tenzij je dit je ding is natuurlijk:

Maar nee. Niet dus. De vijfde en laatste tip is een praktische. Gezien je toch lam van het terrasje af zal komen, is het fijn dat je niet naar een sleutel hoeft te zoeken om je fiets open te maken:

Heren -ik geef toe- dit artikel is onvolledig. Dat ene ding waar jij nu aan denkt staat er nog niet tussen. Sorry. Geen nood, laat het achter in de comments, en ik zorg dat het aandacht krijgt.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On