Robots die stofzuigen

Het is ruim twintig jaar geleden dat Chriet Titulaer voor het eerst zijn droom met de wereld deelde, een droom die inmiddels grotendeels werkelijkheid is geworden. Instant kokend water uit de kraan is niet meer weg te denken bij een gezin met jonge kinderen en energieneutraal wonen is inmiddels ook bij een groter publiek bekend.

De kleine, vaak ronde, stofzuigrobots zijn minder bekend. Ook al heeft iemand er wel van gehoord, er blijft een behoorlijke drempel liggen voor de aanschaf van het hulpje in de huishouding. Logisch, het moet zich nog bewijzen. Stofzuigt het wel goed genoeg? Pakt het ook de hoeken mee? Hoeveel moet ik uiteindelijk alsnog zelf doen, waardoor het eigenlijk de aanschaf niet waard is?

Deze vragen en meer gaan we de komende tijd beantwoorden. Ons gezin krijgt er een in huis en mijn heerlijk kritische vrouw zal er onverbiddelijk een oordeel over vellen. Ik zal me voornamelijk bezighouden met voorkomen dat de kids er een ritje op willen maken. Maar voor we dat doen, moeten we eerst iets van jou weten:

Welke vragen wil jij beantwoord zien bij het testen van een robot stofzuiger?

Plaats een reactie hieronder en we nemen het zeker mee.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On