Ons project in RTL Woonmagazine op 12 okt 2013, 18:55, RTL4

Hoewel ik vrees met grote vrezen dat er gedurende mijn ’15 seconds’ een paal achter mij staat, neem ik in ieder geval een ding mee: het was erg leuk om te doen.

De mensen van RTL bleken niet alleen professioneel op creatieve wijze, ze weten je ook nog eens gerust te stellen. In tegenstelling tot interieurarchitect Michiel de Zeeuw, kom ik niet zo vaak op de buis. Sterker nog…

Mocht het zien van mijn kleine optreden niet direct tot dwangmatige gevoelens van plaatsvervangende schaamte leiden, dan zijn het hun heldere aanwijzingen die ik bedanken mag.

Tripje
Het team nam ik mee langs enkele toepassingen in ons huis. Hoewel de meeste niet te filmen zijn (lees: bewust onzichtbaar gemaakt), hebben ze toch enkele leuke items vast kunnen leggen. Daarnaast zijn we ook langs geweest bij een fabrikant die weet hoe je een keuken aantrekkelijk kan maken voor de gadgetfetisjist.

Er schijnt geen betere te zijn
Welke magnetronmaker, coole koelkastbouwer of vlijtige vaatwasontwikkelaar dit is, kun je zaterdag om 18.30 op RTL 4 zien. Ook is het item te bekijken op de site van RTL.

Bedankje
Zoals in de 3de alinea beloofd, bedankt RTL crew! Jullie hebben me een leuke dag bezorgd en die tweet met een link naar ons blog is de kers op de taart:

Foto’s van de filmdag, eentje van ‘Mr. blurrycam’

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On