Preventief veilig wonen, welkom Broleon Solutions!

De meest beveiligingssystemen zijn er op gericht om boeven te registreren in de hoop later ooit eens je gestolen waar terug te krijgen.

Broleon Solutions doet het anders, zij geloven in preventieve maatregelen. We zijn hun systeem al een paar weken aan het testen en kunnen binnenkort met meer informatie hierover komen. Al verklappen we natuurlijk niet alles 😉 De derde laag zal altijd een goed bewaakt geheim blijven.

Het bedrijf doet meer dan beveiligen alleen. Zo leveren zo ook het LaunchPort systeem dat tablets draadloos kan opladen en door een slimme plaatsing op bureau of muur, het makkelijker maakt in gebruik.

Zo kan bijvoorbeeld mijn vrouw Sandra nu makkelijker bij haar digitale kookboek terwijl ze iets lekkers voor ons gezin aan het maken is.

Verdi, Sandra, Nova, Tygo
Verdi, Sandra, Nova, Tygo Huis van de toekomst Nu

Jullie waren er vanaf het prille begin al bij, maar eindelijk mogen we er ook iets over melden. Hartelijk welkom in ons project en het vertrouwen dat jullie er in hebben. Jullie oplossingen laten ons beter slapen en systemen als LaunchPort zijn een echt praktische toevoeging. Bedankt voor jullie deelname!

Binnenkort meer over de oplossingen die zij gerealiseerd hebben.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On