PLEX in combinatie met Synology NAS – Apptip


PLEX, de onmisbare media app voor iedere Synology bezitter. Stream foto’s, video’s en muziek overal naar ieder scherm. Van TV tot tablet en smartphone.

De bovenstaande video laat zien hoe eenvoudig het is op de App te installeren op een Synology NAS. Daarna is het een kwestie van een App installeren op een smartphone, tablet, Apple TV, PC, Macbook, etc… om de content te bekijken.

PLEX zet automatisch al jouw digitale content op een rijtje, voorziet het van afbeeldingen en beschrijvingen. Het bouwt een bibliotheek op die altijd en overal, ook buitenshuis, te bekijken en te beluisteren is.

Deze biep is uit te lezen door PLEX apps speciaal voor de bovengenoemde apparaten. Ook is het standaard te gebruiken door consoles zoals Playstation en Xbox of mediaplayers zoals Boxee Box of degene die in je (na 2010) TV zit.

Op die Franse camping met slechte WiFi wordt de kwaliteit van de content omlaag geschroefd. Wat fijn is, want zo blijft het in ieder geval vloeiend afspelen.

Heb je een Synology Server, probeer de app dan eens. Het is verkrijgbaar in de ‘app store’ die standaard met je (na 2012) Synology meekomt.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On