HvdtN op TV en radio

Zoals gisteren vermeld, is vandaag Omroep Brabant op bezoek geweest voor een TV-interview dat in het nieuws gebruikt is. Als verassing kwam een uur later ook iemand van hun radiostation op de koffie.

Geheel onvoorbereid mocht ik trots vertellen ons project. Spannend (200.000 kijkers), maar erg leuk! Gedurende de dag kwam het item telkens terug in herhaling en dat was aan de bezoekersaantallen van deze site goed te merken!

Rond 15.00 vanmiddag was ‘de load’ zo hoog, dat er snel aanpassingen aan de hostingserver gemaakt moesten worden om ‘het verkeer’ aan te kunnen. Sponsor JK IT heeft dit opgepakt zonder ze ook maar te hoeven vragen. Direct na hun aanpassingen duurde het geen acht seconden meer, maar slechts een deel van een seconde om de hoofdpagina te laden.

Gezien dit bedrijf gevestigd is in Breda, heb ik geheel volgens Brabantse traditie (als het er geen is, moet het er snel een worden) een rits speciaalbiertjes afgeleverd. Nogmaals bedankt mannen, topwerk!

15 seconds of fame
Omroep Brabant had slechts twee uur na het interview ons item in het nieuws én zowel TV- als Radiointerview op hun site klaar staan. Lees, kijk, lach en luister. Uit voorzorg staat het ook hier onder:

Klik op de afbeeldingen om deze in het groot te zien.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On