Net een PS4 binnen, wie heeft er een aanrader?

Tip en aanraders, dat is wat we nodig hebben! De PS4 is nu een jaar op de Nederlandse markt, hoog tijd dat wij eens kijken wat het voor ons gezin te bieden heeft.

Deel je ervaringen met ons!

We zien de mooi afgewerkte machine vooral als een entertainment center voor het afspelen van video, muziek en misschien zelfs een spelletje of twee. Hoe zal het gebruik er over enkele maanden uitzien?

Is het alleen iets voor papa? Lopen vooral de kids er mee weg? Kan zelfs mama er een pleziertje uit halen? We kijken uit naar de resultaten en zullen die uiteraard met jullie delen.

In combinatie met Sony’s 65″ 4K TV

Sony’s beste console tot op heden met een van de beste toestellen uit hun assortiment. Hoe goed is hun huwelijk? Het antwoord laat nog even op zich wachten, maar ik voel me nu al een kind in een snoepwinkel na sluitingstijd.

Unboxing foto’s

Video’s

“PS4 – For The Players Since 1995”. De video is zo oud als de console zelf, maar wel de moeite:

“Official PlayStation PS4 UK Europe AD Commercial”, prachtig:

Er is net een dikke update 2.0 update uit:

Wat wil jij weten?

Wie geen tip voor ons heeft, kan misschien wel een vraag achterlaten. Rekeninghoudend met het gebruik binnen een jong gezin, wat zou jij willen weten? Kunnen wij proefondervindelijk iets voor je uitzoeken? Laat het achter in de comments van dit blog of een van onze vele social media channels.

Alvast bedankt!

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On