▶ mFLOR PVC vloeren – Ruim een jaar later

Het is alweer even geleden dat onze PVC vloer is gelegd. Op 26 augustus 2012 mochten wij mFLOR als sponsor verwelkomen en dat was geen toeval. Avonden lang hebben wij Google’s zoekmachine aan het werk gezet om de ideale vloer te vinden.

Het moest aan specifieke waardes voldoen die de leverancier van onze vloerverwarming/verkoeling gesteld heeft, duurzaam zijn, duurzaam vervaardig worden, er mooi uitzien en vooral ook ‘kindproof’ zijn. Hoe hoger de eisen, hoe langer de zoektocht.

De twijfel tussen tegels, een stortvloer en PVC hield lang aan, totdat we deze pagina tegenkwamen. Ineens hadden we zowel het materiaal als de fabrikant gekozen.

In de tussentijd

In een drieluik hebben we uitgebreid de redenen achter onze keuzes besproken, hoe het leggen verlopen is en eindigden we met een open conclusie. Een conclusie die met de volgende alinea eindelijk wordt gesloten, maar die na een feestje eigenlijk al duidelijk was.

Een jaar later

Gezien de titel van dit stuk zal je in deze alinea teleurstellend weinig lezen, al is dat wel goed nieuws. Er valt -gelukkig- niet veel te vertellen.

De vloer ziet er nog exact hetzelfde uit als toen hij gelegd werd.

Geen krassen, geen verschuivingen, geen vreemde problemen. Kortom, we zijn dik tevreden over onze keuze. Een goed onderhoud blijkt wel van belang..

Niet iedereen even blij, onderhoud is belangrijk!

Overigens is niet iedereen zo blij als wij. Lees deze reacties voor enkele voorbeelden. mFLOR raadt sterk aan de vloer vooraf te behandelen en daarna goed te onderhouden. Het is belangrijk dit ook echt te doen. Vergelijk het met je auto, die was en wax je ook tijdig.

Pluspunt voor mFLOR, ze hebben de reacties op ons blog in de gaten gehouden, bij klachten direct ingegrepen en een goede service geboden zover mogelijk en redelijk.

mFLOR app

Voor wie vooraf wil zien of een bepaalde vloer goed staat in huis, is er de mFLOR app:

“mFLOR heeft een interessante app ontwikkeld voor iPhone: zie mFLOR in uw eigen omgeving! Neem een foto van uw kamer met uw iPhone, bekijk de innovatieve designvloeren collecties van mFLOR en probeer zoveel mogelijk mFLOR vloeren uit als u wilt. Zo kunt u makkelijk zien welke mFLOR vloer het beste in uw kamer(s) past. Ook kunt u deze foto’s uploaden naar Facebook en Twitter.” Download de App.

Vragen of klachten?

Plaats hieronder gerust een reactie, we zullen alles beantwoorden.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On