★ Linksys WRT1900AC ontvangt “Beste Router Award” van Tweakers… en terecht!

“Met trots maken we bekend dat de WRT1900AC-router van Linksys®, leider in netwerkoplossingen voor consumenten en bedrijven, door Tweakers is uitgeroepen tot de beste router van 2015!” zo luidde het begin van een persbericht dat ik met plezier las.

Tweakers omschrijft het product als volgt:

“Deze snelle router is gebaseerd op de ‘iconische’ WRT54G, een apparaat waarmee de ware tweaker allerhande kunstjes kon uithalen, dankzij alternatieve firmware. De WRT1900AC biedt soortgelijke mogelijkheden.”

Huis van de toekomst Nu omschrijft het product als volgt: “Moeder-der-aller-routers”. Kwaliteit en prestatie zijn boven gemiddeld goed. Binnen ons project is het de eerste router die 50+ connected devices moeiteloos aan kan. Iedere voorganger bleef overhitten en vertraagde het geheel.

Wie in een connected home woont, dit is de router die je zoekt.

Over Linksys
Het merk Linksys is sinds de oprichting in 1988 wereldwijd pionier in draadloze connectiviteit, met toonaangevende innovatie en technische strategieën, en biedt superieure technologie, design en klantenservice. Linksys laat mensen thuis, op het werk en onderweg verbinding maken en vereenvoudigt met zijn bekroonde producten huisautomatisering, entertainment, beveiliging en internettoegang dankzij innovatieve functies en een groeiend ecosysteem van toepassingen en partners.

Bij de uitbreiding van de WRT-serie bouwt Linksys voort op wat klanten verwachten van producten met perfecte prestaties, waaronder krachtige routering, eersteklas hardware- en softwarefeatures, design en opensource-mogelijkheden.

  • Linksys WRT1200AC dual-band Gigabit Wi-Fi-router
  • Linksys WRT-netwerkopslagbehuizing
  • Krachtige antennes van Linksys

Ondersteuning van OpenWRT
In samenwerking met Marvell is het open-source Wi-Fi-stuurprogramma voor de WRT1900AC vrijgegeven aan OpenWrt. Hierdoor kan je meer met dezelfde router.

Verbeteringen van Smart Wi-Fi
Smart Wi-Fi is een beheertool op basis van software waarmee gebruikers hun router kunnen instellen en beheren, en vanuit huis of op afstand hun thuisnetwerk kunnen bedienen. Smart Wi-Fi is beschikbaar op alle EA- en WRT-routers van Linksys.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On