Lenovo’s nieuwe 27″ tablet, je leest het goed


In de directe zin, staat dit los van ons project. Toch kan ik je deze niet onthouden.

Ik kan niet wachten op de parodie-versie van de bovenstaande video. De moeder uit in de clip valt bijna om wanneer ze de tablet (lees: tafel) van de grond pakt, de twee kleine meisjes kunnen hem nooit van het bureau hebben getild en er is een reden dat het gewicht er niet bij vermeld wordt. Kortom: Ik wil hem hebben 😀

Maar serieus, het apparaat is erg aantrekkelijk voor een gadgetliefhebber. Een normaal gezin zie ik er op deze manier geen gebruik van maken. Misschien als het vast in een tafel zit of er een tafel bijgeleverd wordt, dan kan ik me er nog iets bij voorstellen. Het doet me sterk aan de parodie iBoard en iMat denken. Of mis ik gewoon iets?

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On