Led onder het bed ▶ Door HomeWizard-fan Teun Ham

Kijk, dat zijn nog eens goede toepassingen voor een HomeWizard. De onderstaande inzending is naar aanleiding van deze oproep. Doe gerust ook mee, gewoon omdat het leuk is.

Teun Ham
Teun Ham Inzending: Het led bed

Je kent het vast…de wekker gaat ’s ochtends veel te vroeg af, je zet razendsnel je wekker uit zodat je vrouw niet wakker wordt. Je stapt uit bed en zoekt in het pikkedonker een weg door de slaapkamer, waarbij je je meerdere male tegen iets aan schopt! Je stapt op de LEGO blokjes van Tygo en op de barbie van Nova. Auw!

Maar het kan ook anders: De wekker gaat ’s ochtends veel te vroeg af, je zet razendsnel je wekker uit zodat je vrouw/vriendin niet wakker wordt (*). Je stapt uit bed en de LED verlichting onder het bed springt aan. De LED verlichting zorgt er voor dat je kan zien wat er op de grond ligt, zonder dat je iedereen wakker maakt. Zorgvuldig ontwijk je de LEGO blokjes en de rondslingerende barbies…

Benodigdheden

De bewegingssensor zal een signaal doorsturen naar de HomeWizard. Deze is echter zo ingesteld dat de scene “LED verlichting bed” alleen actief is tussen 22:00 en 08:00. Overdag zal de LED verlichting dus niet automatisch aanspringen. Uiteraard kan je met je smartphone ook direct de stekkerdoos aan/uit schakelen, zodat je op ieder gewenst moment toch de LED verlichting kan bedienen.

Gemak dient de mens, niet?

Veel plezier!

Teun

(*) Mocht je voor dit “probleem” een oplossing weten…let me know!

▶ Wil je ook een toepassing met de wereld delen? E-mail het ons!

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On