☼ Kranten en de heilige graal die energieopslag heet

Slim omgaan met energie is belangrijk voor ons. Voor zowel milieu als bankrekening. De laatste twee jaar hebben we dan ook met oprecht enthousiasme deelgenomen aan de pilot “Jouw Energie Moment” (JEM). Het is mede dankzij hun slimme oplossing dat we bewuster zijn van ons gebruik en kunnen wassen op pure zonne energie.

Toen gisteren een journalist vroeg of hij me er over mocht interviewen, hoefde ik geen seconde na te denken. Maar wat ik later hoorde maakte me pas echt heel blij.

Nu beland op de volgende ochtend, tref ik het resultaat ervan aan in diverse kranten. Onderstaand een tweetal inzendingen van Willis en Johan. Bedankt heren!

Op Blendle tref je er meer aan.

De nabije toekomst en de heilige graal

Waar ik nog een stuk blijer van wordt zijn de verbeteringen waarvan we dit jaar nog mogen genieten.

  • JEM (van Enexis) zal haar slimme computer van een flinke update voorzien die het mogelijk maakt om ook andere apparaten te bedienen. Denk hierbij aan verlichting en andere zaken die stroom verbruiken.
  • De heilige graal: Er komt energieopslag per woning! Worden we hiermee eindelijk echt onafhankelijk van het grid? Worden hiermee onze stoutste dromen waar? Later dit jaar zullen we het weten. En jij dus ook.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On