Je wordt bedankt Sony! – Dagboek

Nee serieus. Als enige volwassene op mijn wekelijkse papadag valt het niet mee om twee extra kids in het gareel te houden. Zeker niet met slecht weer. Kwartetten, Krokodil met kiespijn en diverse bordspellen hadden inmiddels hun nut bedrogen. Het werd tijd om zwaar geschut in te zetten.

Hoewel iets of wat aan de foute kant, de TV-methode blijft door weer en wind staande. Terwijl de koters systematisch de boel afbraken, pakte ik rustig mijn iPhone. Vanuit het eetkamergedeelte van onze benedenverdieping tapte ik naar Sony’s MediaRemote App. Hiermee zette ik het voor hun gigantische toestel op een kinderkanaal. Enkele vrolijke geluiden, primaire kleuren en seconden later, kon ik weer rustig van een bakje koffie genieten.

De hoofdjes van de kids leken die van Wimbledon bezoekers, rust was weer daar.

Vandaar, bedankt Sony 😉

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On