iPhone 5 mag opgehaald worden

Zal het de bediening van ons huis makkelijker maken? Nee. Leuker? Jazeker. Ik ben erg benieuwd wat de toegevoegde waarde van het grotere scherm en de 200 verbeteringen van iOS 6 zijn. De extra rij Apps is welkom. Toch kijk ik het meeste uit naar de verbeterde camera. Die van de iPhone 4S is al zeer goed, toch is beter natuurlijk altijd welkom. Zeker gezien alle foto’s en video’s op deze site met de iPhone 5 gemaakt zullen worden.

Vorige week kwam het bericht binnen dat we er woensdag een op mogen halen op het hoofdkantoor van Apple NL. Na een half uur durende infosessie krijg je het toestel mee naar huis om vervolgens aan de ‘unboxing‘ te beginnen. Misschien moet je er een beetje nerd voor zijn, maar Apple pakt haar producten altijd zo in dat dit een feestje op zich is.

Ergens volgende week plaats ik hier mijn mening over het toestel. Uiteraard mag je een objectieve beschouwing verwachten, gericht op het doel waarvoor het binnen ons project gebruikt wordt. ‘Domotica-light‘.

*Update*
Helaas zal het wat langer duren voordat ook de nanaosim binnen is die toestel nodig heeft. De review wordt hiermee minstens een week opgeschoven.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On