iPhone 5 of iPod touch beschermen met LEGO Builder-etuis van Belkin


GE-WEL-DIG! Beschermhoezen gemaakt van het onverwoestbare, makkelijk wasbare LEGO. Los van een brok jeugdsentiment, zie ik hier ook nog redelijk wat praktische toepassingen. Geen standaardjes meer kopen, gewoon zelf bouwen. Bioscoopje maken (zie screenshot verderop)? Geen probleem!

En zo zijn er nog ontelbaar veel leuke, creatieve en praktische toepassingen te bedenken. Het doet me meteen verlangen naar meer, want zo gaat dat. Bedenk wat mogelijk is met het volgende:

  • Dezelfde beschermhoes, maar dan voor je iPad en iPad Mini
  • Integratie (via een App) met LEGO Mindstorms.

Kortom: De rekenkracht van je iApparaat met de veelzijdigheid van LEGO. Laat ze het alsjeblieft doen. Naast de kids, nóg een excuus om weer met LEGO te spelen!

Prijzen

  • Belkin LEGO® Builder-etui voor iPhone 5 (F8W283vf) – € 29,99
  • Belkin LEGO® Builder-etui voor iPod touch 5e Generatie (F8W304vf) – € 24,99

Klik op een van deze foto’s voor volledige weergave
(en je kan er een comment op plaatsen)

Persbericht
Schiphol-Rijk, Augustus 2013 – Belkin kondigt de beschikbaarheid aan van het eerste officiële, volledig functionele LEGO® Builder-etui dat een gecertificeerde LEGO®-steen is. De nieuwe etuis prikkelen de creativiteit van zowel kinderen als volwassenen doordat ze hun eigen ontwerpen rechtstreeks op de geïntegreerde grondplaat kunnen bouwen.

“Bij LEGO® streven we ernaar om het voorstellingsvermogen van mensen in hun dagelijks leven te stimuleren en het samenwerkingsverband met Belkin maakt dit mogelijk. Samen bieden we een functioneel product waarmee iedereen met een mobiele levensstijl zich op een creatieve manier kan uiten”, aldus Jørgen Vig Knudstorp, Chief Executive Officer.

De achterkant van het Builder-etui is voorzien van een echte LEGO®-grondplaat: de basis van elk LEGO®-bouwwerk. De grondplaat wordt gemaakt in de LEGO®-fabrieken volgens diens normen en wordt op een duurzame manier in het etui geïntegreerd, zodat het geschikt is voor dagelijks gebruik. Het etui beschikt daarnaast over een schokdempende, semiflexibele buitenrand die zorgt voor een volledige bescherming van de knoppen en vrije toegang tot de audioaansluitingen en luidsprekers.

“Belkin en de LEGO® Groep hebben de krachten gebundeld om het gedeelde geloof in de onbegrensde mogelijkheden van onze verbeeldingskracht tot leven te brengen”, aldus Patrick Sullivan, directeur productmanagement bij Belkin. “Het bijzondere aan de Builder-etuis is dat ze worden geleverd in de typische LEGO®-kleuren en dat ze zowel bescherming als plezier bieden… met recht een etui waar je op kunt bouwen.”

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On