Invited Smart Lock – Een gastoptreden van Jeroen Daudey

Via Twitter krijgen we soms de mooiste tips van lezers. Ditmaal was het Jeroen Daudey die lovend is over een deurslot dat op afstand bediend kan worden. Niet alleen via een afstandbediening of door te kloppen, maar ook via HomeWizard.

Jeroen Daudey

Toen ik een jaar of 10 geleden kennis maakte met domotica, leek het mij geweldig om van een afstandje de deur open te kunnen maken. Maar dat was toen niet mogelijk met de Nederlandse sloten of het was behoorlijk duur. Nu is het inmiddels wel mogelijk en betaalbaar.

Ik heb sinds 3 kwart jaar een Invited Smartlock. Het slot vervangt je huidige cilinder en het deurbeslag aan de binnen kant van de deur. Het is heel eenvoudig te monteren en is makkelijk in gebruik.

Bij het slot ontvang je 2 afstandsbedieningen met daarin een sleutel en 1 losse sleutel. Er zitten 4 standen op het slot; het dagslot, nachtslot, altijd vergrendeld en een klopstand.

De klopstand is vooral makkelijk met kleine kinderen die buiten aan het spelen zijn. Door 3 keer op de deur te kloppen gaat het slot open.

Je kan het Invited smartlock ook koppelen aan de Homewizard. Het slot is dan makkelijk in te stellen en ontgrendelen. Ook is te zien of de deur open staat of hoe laat de deur vergrendeld dan wel ontgrendelt is.

Ik zou niet meer zonder smartlock willen.

Bedankt voor je inzending Jeroen!

Om de proef op de som te nemen, hebben we er zelf ook een aangevraagd. Mocht die toegezonden worden, dan zal je ook onze ervaringen lezen. We hebben sterk het vermoeden dat dit uitstekend werkt voor onze kinderen.

Zoals altijd, alle vragen zijn welkom!


Combineer Invited Smart Lock met een HomeWizard voor onder andere veilige toegang via internet. Meer info zodra we het slot zelf onder de loep genomen hebben.

Op de website van Invited staan meer details over het product. Vooral de FAQ is hier de moeite van het lezen waard.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On