★ Ik ga op vakantie en neem mee… gadgets en fun! [Deel 2/2]

Wie zijn huis het liefst veilig achterlaat tijdens de vakantie, kan ik adviseren om deel een uit dit tweeluik te lezen. Daar gaan we op overdreven wijze in wat je allemaal kan doen om boeven geen kans te geven. Voor nu de leuke dingen, die dus niet door inbrekers gestolen kunnen worden.

Waterdicht – iPhone

Al een week of drie hebben dit mooie kleine doosje in huis:

Telkens hadden we de intentie het te gebruiken, maar we kwamen niet eens in de buurt van een zwembad. De Cellularline Voyager is een van de eerste dingen die we tijdens onze vakantie in gebruik zullen nemen. Uiteraard laten we straks weten of zo goed bevalt als dat we vermoeden.

Verwacht onderwaterfoto’s genomen met een iPhone 5s!

Over de Cellularline Voyager - Klik om te openen

Dankzij de Voyager duik je mét je telefoon het water in!

Krijg je ondanks de hete zomerzon kippenvel bij de gedachte je mobieltje alleen op het strand achter te moeten laten tijdens een frisse duik? Of wil je graag foto’s maken van de rotskust, maar ben je doodsbang dat jij én je telefoon in het water vallen? Wees gerust, Cellularline heeft de oplossing: Voyager.

Dit hoesje biedt de perfecte bescherming tegen water, zand en zonnebrandcrème. Met de nieuwe Voyager van Cellularline kun je je mobieltje de hele zomer zorgeloos op het strand gebruiken. De Voyager is verkrijgbaar in één enkele maat waar elke smartphone in past, ook de grotere modellen zoals de Samsung Galaxy Note 3. Zelfs met een schokbestendig hoesje past je telefoon in de waterdichte Voyager.

Tevens heeft de Voyager een handig uitneembaar binnenzakje voor kostbaarheden, zoals kleingeld, sleutels, creditcards of sieraden. In plaats van ze aan de rand van het zwembad of onder je strandparasol achter te laten, berg je ze op in dit handige tasje en draag je ze veilig en droog bij je.

Voor optimale zomerpret zit je met de Voyager wel goed! Je kunt je toestel tot 20 meter onder water meenemen en kunt zo dus je smartphone gebruiken tijdens het duiken of snorkelen.

Je ziet het: Voyager van Cellularline is het accessoire dat je deze zomer nodig hebt!

PERFECTE SELFIE MET VOYAGER FOTOFUN Het Voyager hoesje maakt selfies nemen in het water mogelijk. Met de exclusieve Voyager Fotofun App kun je gemakkelijk foto’s en video’s onder water maken. De grotere icoontjes en verhoogde gevoeligheid van het touchscreen zorgen voor onvergetelijke opnames! Voyager is gemaakt van transparent materiaal en is verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, limoengroen, zwart, roze en blauw. Het model is geschikt voor alle smartphones tot 5.7 inch. Adviesprijs: € 14,90

ZOMERMUZIEK Slave to the rhythm, zelfs op het strand? Waarom ook niet! Voyager is tevens verkrijgbaar in de speciaal ontworpen Music versie, zodat je je oordopjes in je toestel kan pluggen dankzij de geïntegreerde plug.

Waterdicht – Sony tablet Z

In het dagelijks leven wordt deze waterdichte tablet gebruikt om onder de douche muziek, dimbare verlichting en onze dag mee te regelen. Op een overzichtelijk dashboard zien we al douchend precies welke afspraken we die dag hebben, wat voor weer het wordt en of er file staat. Vlak voor het afdrogen wordt de Sony TV beneden vast aangezet op het journaal, waar we al naar luisteren terwijl we de trap aflopen.

Op vakantie gaat deze mee met zijn andere douche-hubby de Sony SRS-BTX300 draadloze speaker. Zo kunnen we zorgeloos media consumeren aan de rand van het zwembad. De speaker zorgt ervoor dat alle vrienden in de villa (12 volwassenen en 11 kinderen) mee kunnen genieten van de toegeroepen verzoeknummers.

Herinneringen vastleggen

Onze zware spiegelreflex camera met diens dikke telelenzen en driepoot… blijven thuis achter slot en grendel. Sinds we de iPhone 5s in gebruik hebben, is het monster overbodig geworden. De HD foto’s en video’s van dat toestel zijn niet alleen zeer goed, je hebt het apparaat altijd bij je.

Dankzij realtime cloudopslag kan het zelfs gestolen worden, net na het nemen van een foto. De iPhone ben je kwijt, maar het meest waardevolle -de onvervangbare foto- nooit.

Alle opnames worden op een iPad Mini Retina of iPad Air in iMovie direct bewerkt tot korte samenvattingen voor het thuisfront. Ze zijn al op de hoogte van jouw avonturen voordat je thuis bent.

Relaxed lezen, gamen, Netflix kijken, etc..

Daar kunnen we heel kort in zijn: iPad Mini Retina. Prachtig beeld, zeer goede graphics in games en vele VELE apps om je op andere manieren te vermaken tijdens het keihard niets doen.

Stiekem nog wat werk verrichten

Hoewel het niet de bedoeling is, kom je er -als moderne kenniswerker met ambitie- niet onderuit. Zo af en toe een mailtje beantwoorden hoort er dan bij. Bovendien kan ik ervan genieten om in alle rust mijn ideeën in Evernote te dumpen, mindmaps te maken met iThoughts HD of wat projectzaken bij te spijkeren in Trello.

Het uitstekende toetsenbord van Zagg verricht wonderen op het gebied van tijd besparen. Wat tikt dat plankje toch lekker. En nog in het donker ook als het moet. De Zagg Keys Folio zou standaard bij iedere iPad Air geleverd moeten worden.

En wat nog meer?

Naast de iPad Mini Retina, iPad Air, Zagg Keys Folio, Sony speaker, tablet Z en het waterdichte hoesje van cellularline, gaat ook mee:

  • Logitech Mini Boombox (oud maar vertrouwd)
  • Logitech bluetooth koptelefoon
  • Een berg opladers
  • Een zwarte Philips Sonic tandenborstel die zichzelf in de meegeleverde reisdoos op kan laden
  • Een sloot Apps van Linksys, Synology en die van HomeWizard om ons huis in de gaten te houden
  • En vast ook iets van kleding of zo 😉

Wat neem jij mee op vakantie?

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On