Huis van de toekomst blijkt inderdaad NU – CES 2013 – Dagboek

anochtend verscheen op nu.nl een bericht met de titel “Huis van de toekomst dit jaar naar Nederland“. Op de grootste consumenten electronica show worden jaarlijks de nieuwste apparaten aan de wereld voorgesteld. Dit jaar was er een duidelijke trend die als goed nieuws komt voor ons.

Gedurende CES 2013 was er opvallend veel aandacht voor huisautomatisering. Koelkasten die je op aftand laten weten wat je vanavond nog kan eten, robotstofzuigers die niet alleen via smartphone kan volgen, maar ook TV. Via diezelfde TV kan de verlichting worden aangepast en zelfs het wasprogramma. Fabrikanten als Samsung, LG, Sony, zetten alle zeilen bij om het hele huis te veroveren. Microsoft wil ambilight instant ouderwets maken Illumiroom (zie het filmpje bovenaan) en nog zoveel meer.

Het mooiste van dit soort berichten is dat het ons project onderstreept. Met een dikke stift. Toen we vorig aan de slag gingen hadden we geen idee waar het heen zou gaan en of het überhaupt wel voldoende aandacht zou krijgen. Nog geen half jaar na de start, krijgen we bevestiging van zowel sponsoren als media.

We leven in een mooie tijd 😀

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On