HomeWizard & HvdtN


Veel domotica systemen maken gebruik van eigen afstandsbedieningen. Hoewel sommigen er zeer goed uitzien, het blijft zonde. Ben je net zoals ik, dan zit er een smartphone tegen je lijf geplakt en ligt een tablet niet ver van je vandaan. In ons “Huis van de toekomst Nu” willen we liefst alles met de twee eerder genoemde apparaten bedienen. Niet alleen de TV, de media speler of de weegschaal, nee. Alles wat elektrisch is. HomeWizard maakt dit mogelijk en doet er nog een schepje bovenop.

Dit bedrijf heeft tijdens onze start-up fase al besloten ons huis te voorzien van al hun producten. Van lichtschakelaars en dimmers, tot stopcontacten, magneetstrips, bewegingsmelders, een energiemeter en nog zoveel meer. Hoewel hun website het niet meteen duidelijk maakt, verzekeren ze me dat zelfs ik, met mijn twee linker handen, alles zelf kan installeren. En dat past precies binnen ons project. Eenvoudig, betaalbaar en zelf te installeren.

Het komende jaar ga je niet alleen lezen hoe de installaties verliepen, maar ook hoe ons gezin er mee om gaat. Welke toegevoegde waarde we er in zien en of we er na een paar maanden nog steeds zo blij zijn. Wees gerust, wanneer een bedrijf besluit ons te sponsoren, betekend dat niet dat we er alleen maar lyrisch over doen. Je zal hier exact lezen wat je er wel en niet aan hebt. Daar is tenslotte iedereen bij gebaat.

Sterker nog, HomeWizard heeft aangeven blij te zijn met de aandacht die ze op deze site krijgen, maar nog meer waarde te hechten aan de feedback op de producten, de installatie en het langdurig gebruik ervan door een gezin. Speciaal voor hun schrijven we dan ook geen reviews, maar use-cases. Hierdoor weet jij als lezer straks precies wat je er aan hebt.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On