HomeWizard gaat nat

De week van HomeWizard‘ lijkt het inmiddels een week of drie te gaan beslaan. Deels door de hoeveelheid informatie die gemeld kan worden, deels omdat we door tijdelijk extra drukte niet iedere dag een artikel kunnen brengen.

Voor nu even het laatste nieuws van deze ‘domotica-voor-iedereen’-fabrikant.

In een notendop

  • Naast energie, nu ook waterverbruik meten.
  • Open dag op 17 oktober.
  • Bedien ieder stopcontact op afstand!

Lees HomeWizard’s nieuws in meer detail
Met de release van de nieuwe EnergyLink is het mogelijk om het watergebruik te meten. Hiervoor is een z.g.n. ‘pulssensor’ nodig die je op de watermeter schuift en in een S-poort op de EnergyLink stopt. De Itron Cyble sensor was al eerder beschikbaar, maar om het iedereen makkelijk te maken hebben we een helder overzicht gemaakt met de meest gebruikte watermeters in Nederland met bijbehorende sensors.

Open dag
Op  donderdag 17 oktober is er weer een open dag op ons kantoor aan de Scheepmakerstraat in Katwijk. Met de HeatLink release in het vooruitzicht en de aanwezigheid van enthousiaste gebruikers is er een waanzinnig programma. Klik hier voor meer informatie en inschrijven!

Watermeters in Nederland
Installatie en beheer van watermeters wordt in Nederland geregeld door het waterbedrijf uit de regio. Zij vervangen ook de meter indien nodig. In onze Knowledge Base kun je zien of jouw meter geschikt is voor een pulssensor. Heb je een andere manier gevonden om je watermeter te (laten) vervangen of een extra meter bij te plaatsen? Laat dit ons dan weten op [email protected] !

Bedien ieder stopcontact met een AWS-3500!!
Per mail wordt wel vaker de vraag gesteld of er ook inbouwschakelaars zijn voor achter een stopcontact, zodat je altijd het aangesloten apparaat kunt schakelen. Dat is vanaf nu mogelijk: de AWS-3500 van KlikAanKlikUit bouw je in achter het stopcontact. Geen grote opbouwschakelaars meer in het stopcontact, wel schakelen tot 3500 Watt!

Normaal €29,95, nu tijdelijk voor €21,95. Bestel snel, op=op.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On