HomeWizard en de donkere dagen

HomeWizard zal voor de terugkerende lezer geen onbekende zijn. Met enige regelmaat schrijven wij over de vele toepassingen die dit systeem te bieden heeft. Wat begon met verlichting bedienen is inmiddels zoveel meer geworden.

Niet iedereen heeft een abo op hun nieuwsbrief, dus vatten we de laatste nieuwtjes voor je samen. Rechtstreeks van hun eigen hand:

Signalering op donkere dagen
Met HomeWizard weet je altijd wat er in en om het huis gebeurt

Er bereiken ons steeds meer meldingen van klanten die (mogelijke) inbraken hebben voorkomen met hun HomeWizard. Van wegrennende mensen nadat een ‘Action’ via een bewegingsmelder  de verlichting in tuin en woonkamer aanschakelde, tot onbekende personen die daadwerkelijk zichtbaar waren op camerabeelden. Met de winter voor de deur lijkt dat een goed moment om de signaleringsmogelijkheden van HomeWizard nog eens te overwegen.

Thema avond in Eindhoven
U bent uitgenodigd! Een gehoorde wens op eerdere open dagen: afwisseling van locatie zou prettig zijn voor mensen die niet in de randstad wonen. En dat gaat dit jaar nog lukken! Op dinsdagavond 10 december organiseren we een Thema Avond in Eindhoven met als thema: verlichting. Want dat is waar het allemaal mee begonnen is. Bovendien zijn er razend interessante dingen over te vertellen. Kijk op de inschrijfpagina voor meer informatie!

Nieuw: HomeWizard Cadeaubon
Veel HomeWizard gebruikers merken pas na aanschaf hoe verslavend het kan zijn om randapparatuur uit te breiden. Wil je iemand iets cadeau doen, maar weet je niet precies welke schakelaar, camera of weersensor de gelukkige ontvanger wil hebben? Dan is er nu de HomeWizard cadeaubon: kies een bedrag en personaliseer naar wens. De bon is daarna vrij besteedbaar in de webshop. Leuk voor de sint, kerst, een verjaardag of zomaar.

Actie: APCR-2300 verlengsnoer
De ideale schakelaar voor sfeervolle lampjes, lichtsnoeren en alle andere verlichting die tijdens de feestdagen weer aangesloten gaat worden. Werkt i.c.m. losse afstandsbedieningen en de HomeWizard en kan dus ook automatisch aan/uit geschakeld worden. Met plek voor 4 aansluitingen.

Wees er alvast klaar voor, en schaf nu de APCR-2300 aan met bijna 30% korting: van 30,50 voor 21,95!

Lees onze review van het bovenstaande product.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On