HomeWizard Update – Bekijk, bedien, beheer je huis

Een belangrijk doel van ons project is gezinnen informeren over de mogelijkheden van huisautomatisering. We richten ons hierbij niet op dure domotica waar prijzige installateurs bij nodig zijn, maar juist op technologie die betaalbaar is en zelf geïnstalleerd kan worden.

Daarom kozen we er vorig jaar voor om HomeWizard te benaderen, zij passen perfect in het bovenstaande plaatje. Toch bleek het voor een deel van onze lezers nog net iets te ingewikkeld.

Het was niet duidelijk wat je er allemaal mee kon, hoe het je tijd en energie kan besparen en hoe je dit systeem het beste aan kan brengen.

De laatste update van HomeWizard pakt deze punten aan en vertelt meteen over enkele nieuwe zaken.

De week van HomeWizard
Op het moment van schrijven zitten we nog in de week van Synology. Eind volgende week gaat veel aandacht naar HomeWizard en hoe wij die in de praktijk toepassen. Wanneer je interesse hebt in een systeem als dit, zou het zonde zijn als je de site niet goed in de gaten houdt.

Wat je kan met HomeWizard

Updates

    • De HomeWizard Online dienst is tegenwoordig direct in te stellen vanaf je account op homewizard.nl. Hierdoor is het zeer eenvoudig geworden om alles ook van buiten huis te bedienen.

Ook kan je nu snel in huis kijken door de aangesloten camera’s.

  • Er is een nieuwe Weather Widget beschikbaar, waarmee je real-time gegevens van je eigen weerstation op internet kunt delen.
  • De EnergyLink is nu volop beschikbaar
  • De Knowledge Base is toegevoegd! Lees waardevolle artikelen over HomeWizard en randapparatuur. Deze wordt constant uitgebreid.

 

Hoewel de Knowledge Base nog video’s en/of foto’s mist, kan het je al goed van dienst zijn. Zaken zoals een hotel- of wisselschakeling realiseren zijn nu begrijpelijk voor iedereen.

Meer informatie in “De week van HomeWizard” welke start op 18 september 2013.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On