Het Cisco pakket is binnen – Update!

Iedere leefruimte, inclusief de tuin moet een sterke verbinding met internet en de andere apparaten op het lokale netwerk bieden. Smartphones, tablets, laptops, muziekspelers, een babyfoon, een weegschaal en nog een paar hele leuke gadgets moeten eenvoudig en krachtig via Wi-Fi kunnen verbinden.

Twee Synology NAS servers, drie mediaplayers, twee TV’s, een vaste muziekspeler en… -censuur voor het behoud van verrassingen later- moeten bedraad met het netwerkverbonden zijn. Ps. Door de bouw van het huis is vrijwel geen enkel draadloos signaal in staat om verder te komen dan de kamer waarin de zender staat. Wat kan je ons aanraden?

Daar had cisco wel een antwoord op. Ze dachten mee over de optimale netwerkinrichting van de ruimtes en zonden ons de onderstaande gereedschappen:
 


 
Binnenkort meer
Hoe dit precies welke behoeften invult, lees je binnenkort. Wel kan ik vast verklappen dat we de hele setup in minder dan twee uur werkend hebben gekregen.

Update
Inmiddels heeft Belkin het merk Linksys met diens producten overgenomen van Cisco. Zij hebben meer affiniteit met de consumentenmerkt en zullen dit merk tot grotere hoogte drijven.

Als gevolg hiervan mogen wij Belkin verwelkomen als nieuwe sponsor en mogen wij Cisco bedanken voor haar cruciale bijdrage aan het begin van ons project. In de praktijk blijven wij in contact met dezelfde gedreven mensen.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On