Je hebt een drankprobleem! – BluFit biedt hoop

Ongeacht hoe waakzaam je ook bent, is het vaak moeilijk om gehydrateerd te blijven. De BluFit fles is voorzien van een verscheidenheid aan sensoren die jouw inname van water te volgt – en laat je weten wanneer je het nodig hebt om een slok te nemen.

Een waterfles die connect met een App op je smartphone..

Wat rechtstreeks lijkt te komen uit de categorie “Overbodig maar grappig”, heeft toch mijn aandacht getrokken. Zo zeer zelfs dat ik er een besteld heb. Ik heb een zittend beroep en heb veel te compenseren door mijn nodige beweging op andere momenten te zoeken.

Niet alleen dat, ik drink te weining. Water dan. En we weten allemaal hoe slecht het is om dat te vergeten. De aanbevolen 2 liter per dag haal slechts voor de helft en dan bestaat het nog voornamelijk uit koffie ook.

De BluFit beloofd rekening met mijn bouw te houden en ervoor te zorgen dat wél genoeg vocht tot me neem. Zodra we hem binnen hebben zal ik mijn ervaringen met jullie delen. Zie hier onder de promo:

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On