FŪZ Designs – Innovatieve docks en cases voor smartphones en tablets

FŪZ Designs is een bijzonder bedrijf dat goed weet hoe je een succesvolle Kickstarter campagne neerzet. Zo zijn we ook met hen in aanraking gekomen. De EverDock Go was te verleidelijk voor mijn trigger happy bestelvinger.

Om ze eens de verdiende eer aan te doen, aandacht voor de volgende vier producten.

Buiten deze is er ook een single EverDock beschikbaar en bieden ze robuuste Soft Cases die lekker aanvoelen. Daarnaast bieden zijn enkele bijzondere sloten onder de naam Noke uit. Ook hier bleek hun Kickstarter campagne succesvol. In een volgend artikel komen we hier uitgebreid op terug.

FŪZ EverDock Duo & FŪZ Dock for Apple Watch

De opvolger van “Kickstarter knaller” EverDock, biedt nu ruimte voor twee tablets en/of smartphones. Als derde kan er een Apple Watch bij geplaatst worden. Al werkt de FŪZ Dock for Apple Watch ook prima zelfstandig. Wat voor tablet of smartphone je hebt maakt niet uit, het past er op. Dit maakt hem een stuk toekomst bestendiger dan 95% van de alternatieven.

Bezitters van Android toestellen hebben het geluk dat er voor hen reeds twee kabels meegeleverd worden. Helaas maken de hoge licentiekosten die Apple vraagt het niet mogelijk om er ook twee kabels voor iOS devices bij te doen. Je kan hiervoor je eigen kabels gebruiken.

Al hebben ze het wel erg vernuftig opgelost. De kabels (zowel nieuwe als oude generatie) blijven na plaatsing stevig op hun plek. De meegeleverde rubber inlay’s hebben verschillende diktes. Hierdoor past je iPhone of iPad zowel met als zonder beschermhoes. Alleen de Logi BLOK hoes voor de iPad Mini is zo dik, dat deze niet op de dock past. Begrijpelijk.

Dock’s zijn verkrijgbaar in “Silver” en “Space Gray” (zelfde kleuren als Apple’s producten).

Het meest opvallende voordeel -buiten een strak design- is dat de EverDock en EverDock Duo ook echt op hun plek blijven. Hun slimme microsuction oplossing werkte zelfs op onze houten tafel en verticaal op het keukenraam! Bekijk deze maar eens:

FŪZ Everdock Go

We zochten een oplossing om op te laden in de auto, zonder vervelende draden die rondslingeren. Die vonden we op kickstarter. We kunnen het er breed over hebben, maar deze korte video vat het al keurig samen:

FŪZ Felt Case

Deze beschermhoes is reeds een jaar verkrijgbaar voor iPhone 6 en 6+ toestellen. Al blijken ze ook prima te passen op de iPhone 6s en 6s+. Ondanks dat de laatste genoemde net ietsje dikker is. Beide hoezen bieden een goede bescherming voor als je hem een keer uit je handen laat vallen.

Even zo belangrijk, de Felt Case is slechts 2mm dun. Het past dus prima in je broekzak en laat zich makkelijker er uit halen dan Apple’s eigen siliconen case. Die gaf mijn broek wel eens een vleugeltje.

Meest opvallend is hoe lekker het premium material aanvoelt. Degelijk, maar warm en ziet er mooi uit. Al blijft die laatste persoonlijk.

Volgende special

Ergens in november nemen we de Noke producten onder loep (slimme sloten). We verwachten van deze innovatieve jongens hetzelfde gemak en dezelfde kwaliteit. Al nemen we graag de proef op de som natuurlijk.

Iemand nog vragen?

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On