Films en tv-series kijken met Ximon App op Sony Bravia

Update: Ximon is niet meer.

Ximon, de video-on-demand (VOD)-dienst voor binnen- en buitenlandse kwaliteitsfilms en series
is nu beschikbaar op BRAVIA-televisies van Sony. Met de Ximon-applicatie kunnen gebruikers in Nederland meer dan 3.400 films en series ‘on demand’ kijken. Het is de eerste VOD-dienst op het Sony Entertainment Network in Nederland. Sony breidt zo haar entertainment-aanbod verder uit met binnen- en buitenlandse kwaliteitsfilms, zowel via ‘pay per view’ als op abonnementsbasis.

Hoe het werkt
Op de afstandsbediening van de BRAVIA-televisies zit de SEN-knop die direct toegang biedt tot het entertainmentmenu en de Ximon-app. De Smart TV-app is beschikbaar op de Sony BRAVIA 2012- en 2013-modellen.

Kijken en betalen
Om films en tv-series te kijken op een Sony Smart TV heb je krediet nodig en dit kun je verkrijgen door te kiezen voor Pay Per View, Prepaid of het Plus- abonnement. Alle drie de mogelijkheden zijn af te rekenen en op te waarderen via de website.

Ximon is de eerste én enige Nederlandstalige video-on-demand-dienst die kijkers een ‘all you can watch’-abonnement biedt. Met ‘Ximon Plus’ kan je onbeperkt films en series uit de Plus-catalogus bekijken. Het Plus-abonnement kost 9,50 euro per maand en biedt onbeperkt toegang tot meer dan 2.950 titels

Over Ximon
Het is een initiatief van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Filmproducenten Nederland en EYE Film Instituut Nederland. Via de Ximon iPad app, de meeste smart TV’s en ximon.nl kunnen consumenten in hoge kwaliteit Nederlandse en buitenlandse speelfilms, documentaires en series bekijken op het moment dat zij dat willen.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On