Jouw Energie Moment op bezoek

Op het moment van schrijven, zit ik aan mijn bureau te werken terwijl er een camera op mij gericht staat. Achter het gevaarte staat een overduidelijke vakman met daarnaast een geluidsman die ook zonder geluid laat zien dat hij ook weet waarover hij het heeft. Een vrouwelijke versie van Spielberg geeft hen aanwijzingen.

Het is de ploeg die voor Jouw Energie Moment video’s schieten die hun magazine gebruikt zullen worden. Ze willen graag een shot van mij waarbij ik doe alsogf ik aan het werk ben. Mijn huidige manager zal stellen dat ik daar en ster in ben. Toch besluit ik me ondertussen nuttig te maken en deze tekst in te tikken. Het voelt vreemd, maar het mag zeker een leuke ervaring genoemd worden.

Het eerder vermeldde moment is 5 december en het zal nog tot ‘ergens in januari’ duren voordat het Magazine verschijnt. Wie hem digitaal en gratis wil lezen op een Android tablet (neem bijvoorbeeld de Sony Xperia S waarvoor wij nog een review zullen schrijven), kan het magazine online lezen of online bestellen. iPhone en iPad gebruikers kunnen daarnaast nog een iOS App downloaden.

Verdi, Sandra, Nova, Tygo
Verdi, Sandra, Nova, Tygo Huis van de toekomst Nu

In Jouw Energie Moment Magazine komt een stuk te staan over ons gezin en het gebruik van hun pilot. Daarbij is er ook aandacht voor ons project. Zodra het beschikbaar is maken we daar melding van.

 

 

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On