DS Photo+ – Synology NAS App-tip

Wie kan u beter uitleggen hoe een app werkt dan een Duitser met een pet? Precies. Hierboven een filmpje van de DS photo+ app in actie. DS audio, DS Finder, DS download en DS File is DS Photo+ de volgende in de serie handige apps voor de Synology DS412+ NAS.

Wat het is
“U zult altijd waardevolle herinneringen hebben die u met anderen via DS photo+ wilt delen. Deze app om door foto’s te bladeren laat u mooie momenten delen en door de goede oude tijd bladeren op uw Photo Station. DS Photo+ is beschikbaar op iOS- & Android-toestellen en Windows Phones.”

  • Bekijk foto’s en albums op Android-, iOS- & Windows Phone-toestellen.
  • Integratie met sociale netwerken
  • Veilige toegang met HTTPS-ondersteuning
  • Bekijk foto’s op het grote scherm via AirPlay, DLNA-toestel of Google TV

Een mooie functie: overal waar je wilt je foto’s bekijken die staan opgeslagen op je NAS. Maar de app kan nog veel meer… Op iOS en Android kan de app namelijk gelijk de foto’s die je maakt, uploaden naar je server! Het grote voordeel is dat ze gelijk veilig zijn. Ook al wordt na het nemen van de foto je smartphone gestolen, je foto’s ben je in ieder geval niet kwijt.

Andere gebruikers van de NAS kunnen gelijk kijken naar de foto’s die je hebt gemaakt, al dan niet voorzien van commentaar en GPS-coördinaten. Via Photo Station, een App op de NAS zelf, zijn de foto’s te delen met de hele wereld of alleen de mensen die jij een login hebt gegeven.

In de praktijk
Twee weken geleden is mijn iPhone tragisch verdronken. Hoewel ik een backup had, zaten daar nog niet de foto’s in die ik recentelijk gemaakt had. Hier zat een juweeltje bij van mijn zoon Tygo (2) die compleet uit zijn dak ging over een Duplo trein.

Voor de buitenwereld geen interessante foto’s, voor ons zeer jammer als het verdwenen was. Dankzij DS Photo+ was er niets aan de hand.

Waar is het te krijgen?
DS photo+ is gratis beschikbaar in de Apple App Store, Google Play, en via Windows Phone Store.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On