DS Download – Synology NAS App-tip

In onze reeks van apps voor de Synology DS412+ NAS gaan we rustig verder. Inmiddels zijn de apps DS audio en DS Finder al aan bod geweest. Deze apps gaan vooral over de bestanden die al op de NAS staan. In deze minireview gaan we een app bespreken die vooral gericht is op het verkrijgen van níeuwe bestanden: DS Download.

Wat het is
“De functie DS download is het beste maatje voor het Download Station. Beschikbaar op iPhone, iPod touch en Android-toestellen kunt u met DS download onderweg downloadtaken beheren. Blader door de gehele lijst met gedownloade taken, of controleer de gedetailleerde informatie van een individuele taak en beheer de status ervan: pauzeren, hervatten of verwijderen.”

Met deze app wordt het dus mogelijk om vanaf je smartphone de downloadtaken van je NAS aan te sturen. Daarnaast kun je ook nieuwe taken aanmaken! Dus stel: je zit in de kroeg en iemand beveelt je een film aan. Telefoon erbij, een paar keer op een knopje drukken en bij thuiskomst kun je van de aanbevolen film genieten. Of niet, als je kroeggenoten een slechte filmsmaak hebben.

Waar is het te krijgen?
DS Download is gratis beschikbaar in de Apple App Store en via Google Play.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On