DS Cloud – Synology NAS App-tip

Vandaag is het alweer de beurt aan de laatste app in de Synology DS412+ NAS reeks: Na DS audio, DS Finder, DS download, DS File en DS Photo+ en DS Video is het nu tijd voor DS cloud. In het bovenstaande filmpje legt een meneer met een prachtig accent uit hoe DS cloud geïnstalleerd moet worden, en op 5:10 zie je het resultaat hiervan: je eigen cloud.

Wat het is
“U kunt documenten voor individueel werk of groepsprojecten op uw computer aanmaken. En met DS cloud kunnen deze belangrijke bestanden automatisch op uw mobiele toestel gesynchroniseerd worden, dus u kunt de presentatiedia’s wanneer u maar wilt tevoorschijn roepen voordat u naar een bijeenkomst gaat. DS cloud biedt tevens verschillende opties om synchronisatiegedrag aan te passen.”

  • Altijd toegang tot uw bestanden wanneer u onderweg bent.
  • Ondersteun SSL-codering voor betere beveiliging.
  • Verscheidene synchronisatie-opties voor meer flexibele aanpassing.

De DS cloud app zorgt er dus voor dat je een eigen cloud oplossing hebt. Overal waar je ook bent: je cloud zal altijd dezelfde bestanden bevatten. Tenzij je wat toevoegt, of aanpast, dan zal dat onmiddellijk op al je andere apparaten ook zo zijn.

In de praktijk
Behalve op de volledig dichtgetimmerde laptop van mijn werk, staat DS Cloud overal op. Welk apparaat we ook pakken, we kunnen altijd en overal bij. Een soort Dropbox, maar dan van jezelf en veiliger. Vrouwlief Sandra heeft haar eigen account op de NAS en synchroniseert dus haar eigen files op haar eigen apparaten. Ideaal.

Waar is het te krijgen?
DS cloud is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store en Google Play Store.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On