▶ Double up! – Logitech UE Boom én UE Mini Boom – Gratis update

Voortaan kan je 2 draagbare speakers aan elkaar koppelen voor een nog dikker stereo geluid.

Logitech heeft voor haar draagbare Ultimate Ears boxen een gratis Double-Up feature ter beschikking gesteld. De sociale muziekspelers UE Boom en UE Mini Boom krijgen hierdoor de mogelijkheid om met elkaar te verbinden voor een grootser geluid of voor links/rechts-stereo-geluid.

Wanneer twee UE BOOM’s voor het eerst met elkaar worden gesynchroniseerd, zullen zij elkaar de volgende keer herkennen en het geluid automatisch verdubbelen zodra beide speakers worden ingeschakeld.

In de tuin bij je vrienden en buren

Het lijkt me erg leuk om straks mijn speaker mee te nemen naar de BBQ van vrienden of buren. Daar maak ik een koppeling met hun speaker. Op deze manier kunnen we de hele tuin van goed geluid voorzien. In stereo! Het komt niet vaak voor dat je bij een fysiek product achteraf nog een waardevolle extra cadeau krijgt. Hier mogen meer fabrikanten een voorbeeld aan nemen.

Eerst even de nieuwe App downloaden voor iOS, Android en desktop/laptop

Downlaod de meest recente gratis iOS- of Android-versie van de Ultimate Ears UE BOOM-app. Voor desktop of laptop is de app te downloaden via UltimateEars.com.

Deze nieuwe functie is per direct beschikbaar en zal kostenloos blijven.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On