▶ Mooie oplossing! – Dockem & Koala Wall Mount

“Eenvoudig, betaalbaar en zelf te realiseren” dat is waar we naar kijken in onze zoektocht naar moderne handigheden. De producten van het jonge Dockem sluiten hier naadloos op aan. Zij bieden briljant eenvoudige houders voor smartphones en tablet die niet alleen zeer voordelig zijn, je kan ze binnen twee minuten overal zelf ophangen.

Wat begin als een zeer bescheiden Kickstarter is in korte tijd uitgegroeid naar een volwaardig bedrijf.

In augustus zonden eigenaren Chris en Colby ons hun twee meest verkochte producten: “Dockem Universal Smartphone & Tablet Wall Mount” en “Koala iPad & Tablet Wall Mount“.

Vaak wordt ons de vraag gesteld “Gebruik je het na een paar maanden nog steeds?“. Vier maanden later is het in dit geval.. JA!

Foto’s

Na de foto’s -met opmerkingen- een video en onze toepassingen

Hoe het werkt

Het aanbrengen van de Dockem of Wall Mount is een eenvoudig klusje:

Makkelijk te plaatsen en eenvoudig te verwijderen zonder dat het lelijke resten nalaat.

Onze toepassingen

Slaapkamer
Aan de zijkant van ieder nachtkastje. De Dockem is zo geplaatst dat je liggend op een oor direct het display kan zien. Zodra de iPhone mij wekt, zien we meteen wat er vandaag op de agenda staat en hoe het weer er uit zal zien.

Badkamer
Precies zoals de foto (van Dockem zelf) het laat zien, maar dan voor onze iPad Mini. Via bluetooth gaat onze muziek naar een Logitech UE Mini Boombox

Kantoor
Onze Sony Xperia Z tablet connect met een Sony Bluetooth speaker. Prettig om zo snel en eenvoudig je muziek te bedienen. Daarnaast zorgt de Wall Mount voor een prettige toegang tot het display, zonder dat er ruimte op het bureau in beslag wordt genomen.

Keuken
Opladen en recepten bekijken tegelijk, ideaal.

Kabelgootje
Op de badkamer na, wordt goed gebruik gemaakt van het kleine kabelgootje (zie foto’s). Het voor stroom noodzakelijke kabeltje bungelt hierdoor niet lelijk in het rond.

Slotwoord

Zoals in de intro reeds vermeld, Dockems producten voldoen aan de richtlijnen die we nastreven. Voor de een is het slechts ‘een stukje plastic met een plakketje’ voor de ander -zoals wij- is het een voordelig en ideale oplossing.

Grootste voordeel: Het maakt niet uit welke smartphone of tablet je hebt, het past altijd in de Dockem en Koala Wall Mount. Ook wanneer je later overstapt op een apparaat met een ander formaat.

Een dockem is al voor 7 euro verkrijgbaar en de Wall Mount voor 10 euro.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On