Het einde is in zicht, lang leve het begin! – Dagboek

Dagboek Week 42, 2012
Het is bewoonbaar! schreef ik onlangs nog en inmiddels zijn bijna alle dozen uitgepakt. Uiteraard blijft er altijd een doos over die pas twee jaar later aandacht krijgt, dat hoort erbij. Normaal zou je dan kunnen stellen dat het werk er op zit. Niet voor ons gezin. Naast het puur genieten van onze woning, is er komende week eindelijk tijd om een aantal producten van sponsoren en non-sponsoren te testen.

Logitech’s muziekspelers zijn binnen en reeds in gebruik. De robotstofzuigers van Samsung smeken om uitgepakt te worden en mijn innerlijke luie hond ik kan niet wachten om de produkten van HomeWizard praktisch toe te passen.

Eentje heeft al meerdere malen een aardige dienst bewezen. Logitech zond ons een UE Mobile Boombox die ons iedere dag van de week voorzien heeft van muziek en telefoongesprekken. Ergens deze week zal ik hier meer overschrijven.
Voor nu volstaat het te zeggen dit zeer kleine speakertje ons gaande heeft gehouden tijdens het schilderen van de garage, het inrichten van de zolder/kantoor/wasruimte/logeerkamer/washok (een flinke ruimte!) en het ophangen van alle lampen.

De Smart Baby monitor van Withings (nieuwe sponsor, later meer info) is nu ook een week in gebruik heeft al heel wat “Aaaaaaah-wat-liiiiief”-beelden op redelijk wat netvliezen gedrukt.

De beveiligingscamera’s van Pebble/Broleon (nog nieuwe sponsor, later meer info) hebben een aantal bezorgers, een tante en mijn vrouw op de gevoelige plaat vastgelegd. Camera’s + Synology NAS = Lol. Ze hangen er voor de veiligheid, inbraakpreventie en feitelijk puur praktische redenen. Toch blijken ze ook lollige eigenschappen te hebben.

Mijn tante was zeer verbaasd dat ik haar -vanaf mijn werk- een bedankje zond voor haar kaartje, minuten nadat ze hem in de brievenbus had gedaan terwijl er niemand thuis was… met een foto van haar actie erbij. Big brother discussies zullen snel volgen.

Het was een leuke week, vooral omdat het einde der klustijden in zicht begint te raken en het tijdperk van technologisch vernuft aangebroken is. Deze week komen de eerste reviews!

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On