Altijd bereik met nieuwe Range Extenders van #Linksys

Een range extender, ook wel bekend als repeater, is een apparaat dat het draadloze signaal opvangt, dit versterkt en het vervolgens weer doorstuurt.

Geen WiFi-bereik in de tuin, op zolder of een andere uithoek van je huis. Erg vervelend, zeker als je media zoals films of muziek naar bijvoorbeeld je tuin wil streamen. Ondanks je snelle internetverbinding en en de aanschaf van de meest krachtige router, nog steeds geen muziek in oren.

Linksys heeft recentelijk drie nieuwe modellen uitgebracht om dit probleem te tackelen. Elk met hen unieke eigenschappen. Een model laat zelfs bestaande speakers op zich aansluiten om draadloos muziek af te kunnen spelen.

De modellen in een notendop

Linksys AC1200 MAX Wi-Fi-range-extender – RE6500 - Klik om te openen

De Linksys AC1200 MAX Wi-Fi-range-extender (RE6500) helpt overal in huis dode zones in het WiFi-bereik te voorkomen door het draadloze signaal van een bestaande Wireless-AC-router te versterken. De RE6500 is ook uitgerust met Cross-Band-technologie, waarmee het Wi-Fi-signaal tegelijkertijd gegevens via de ene band kan ontvangen en via de andere kan verzenden. Het resultaat is een sterker, stabieler signaal overal in huis. Met vier Gigabit Ethernet-poorten kunnen gebruikers hun apparaten via een kabel aansluiten om sneller te streamen en te gamen. Muziekliefhebbers kunnen een stereo-installatie of luidspreker op de RE6500 aansluiten en muziek van een smartphone, tablet of computer streamen. De Wi-Fi-range-extender is ontworpen voor flexibele plaatsing, zodat gebruikers overal in huis kunnen genieten van al hun apparaten.


Linksys N600 PRO Wi-Fi-range-extender – RE4000W - Klik om te openen

De Linksys N600 PRO Wi-Fi-range-extender (RE4000W) helpt overal in huis dode zones in het Wi-Fi-bereik te voorkomen door het draadloze signaal van een bestaande router te versterken. De RE4000W biedt Cross-Band-technologie, waarmee het Wi-Fi-signaal gegevens via de ene band kan ontvangen en via de andere kan verzenden. Het resultaat is een sterker, stabieler signaal overal in huis. Op de twee Fast Ethernet-poorten kunnen gebruikers digitale apparaten aansluiten via een kabel, om te profiteren van hogere snelheden bij streamen en gamen. De RE4000W Wi-Fi-range-extender kan rechtstreeks op een stopcontact worden aangesloten en de installatie is eenvoudig en snel.


Linksys N300 Wi-Fi-range-extender – RE3000W - Klik om te openen

De Linksys N300 Wi-Fi-range-extender (RE3000W) helpt dode zones in het Wi-Fi-bereik in uw huis of appartement te voorkomen door het draadloze 2,4 GHz signaal van een bestaande router te versterken. De RE3000W biedt Wireless-N-snelheden van 300 Mbps. Dit maakt het apparaat ideaal voor het surfen op het web en andere online basistoepassingen. Gebruikers kunnen de RE3000W Wi-Fi-range-extender rechtstreeks op een stopcontact aansluiten en eenvoudig verbinding maken om hun digitale apparaten in huis te voorzien van Wireless-N-signaal (300 Mbps).

Prijzen en beschikbaarheid
De RE6500 is naar verwachting in augustus verkrijgbaar bij grote winkelketens en online verkopers voor een adviesprijs van € 99,99. De RE3000W en RE4000W komen rond september op de markt voor een adviesprijs van respectievelijk € 54,99 en € 64,99.

Lees alvast meer over de mogelijkheden en specificaties.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On