★ Gelukkig nieuwjaar!! + Onze plannen voor 2015

Het laatste jaar hebben we veel interessante nieuwe technologie voor het hele gezin met je mogen delen. De manier waarop we dat deden is gedurende het laatste jaar verbeterd. Een trend die in 2015 voortgezet zal worden.

Wat die verbetering inhoud en waarom we ons aan de tijd aanpassen, lees je hier.

Domotica is gewoon geworden
De voor ons meest belangrijke trend komend jaar is de normalisering van huisautomatisering. Toen we met ons project begonnen, was het bijzonder dat je met een smartphone je verlichting kon bedienen. Dat is inmiddels normaal geworden.

Met ons project moeten we ons dan ook meer gaan richten op de samenwerking van apparaten in je huis en de informatie die het voort brengt. Combineer dit met “The internet of things” en “Quantified self” en je weet welke kant we zo ongeveer op gaan.

Meest gelezen artikelen (in willekeurige volgorde)

Bijzonder opvallend is de wijze waarop wij gelezen worden.

De bovenstaande lijst is samengesteld door puur naar bezoekersaantallen te kijken van de site. Deze wordt goed bezocht, maar het zijn vooral LinkedIn, Facebook en Twitter die het hoogste scoren. En in die volgorde nog wel!

Compleet onverwacht kregen we dit jaar vooral op LinkedIn veel reacties en vragen. Via Facebook kwamen veel likes, maar weinig vragen. Twitter bracht ons redelijk wat vragen, maar vooral retweets en vele “marked as favorite”.

Met deze wetenschap hebben we besloten ons meer te richten op de vluchtige social medialezer die graag in enkele regels tot de kern wil komen. Hoewel de teksten korter worden, is dit een grote uitdaging om voor te schrijven. Wel een die we graag aangaan!

Vooruitblik “Huis van de toekomst Nu” 2015

  • Meer focus op korte berichten. Zowel nieuwtjes als onze eigen ervaringen zullen meer in ‘snack-format’ gebracht worden.
  • Deze website krijgt een nieuwe interface om het bovenstaande te reflecteren.
  • Reviews worden nog meer gericht op onze ervaring met de producten en nog minder op technische aspecten. Het blijkt dat die liever gelezen worden op de website van de fabrikant.
  • Er komt meer aandacht voor alle soorten technologie die van invloed zijn op je gezin. Voorbij alleen maar de zaken die je in een huis aanbrengt.

Het lijkt een korte lijst, maar het zal veel tijd en inspanning vergen om de omslag te maken.

Wat we bedacht hebben is op basis van reacties door lezers en voortschrijdend inzicht. Heb je een nog beter idee, dan horen we graag van je!

Bedankje voor onze sponsoren
Tot slot nog een bedankje voor onze sponsoren. Zonder jullie heeft ons project geen bestaansrecht. We kijken er naar uit met jullie weer een nieuw jaar in te gaan. Bedankt!

Gelukkig nieuwjaar iedereen!

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On