▶ Stem op HomeWizard! + Updates

Naast stemmen voor het Europees Parlement, is er nog een andere belangrijke stem die tot en met 25 mei uitgebracht kan worden.

HomeWizard is doorgedrongen tot de top 7 meest innovatieve producten voor huiseigenaren, in de Startup Challenge van Vereniging Eigen Huis!

Ben je ook lid van Vereniging Eigen Huis, dan heb je als het goed is een mail gehad waarmee je kunt stemmen. Gebruik deze om je stem uit te brengen op HomeWizard, zodat we samen ervoor zorgen dat HomeWizard de onbetwiste finalist wordt.

Zie de top 7 en lees verder (Link verwijderd. Stemmen is niet meer mogelijk)

HomeWizard updates van de laatste 2 maanden

Het bedrijf is actiever dan ooit te voren. Onderstaand de highlights van recente updates.

HomeWizard Thema Avond @ Interpolis Tilburg op 3 juni

Inschrijven is zo gedaan. Het thema ‘veiligheid in en om het huis’ (wat kun je doen aan preventie, met een gerust hart op vakantie) spreekt erg aan.

SMS notificaties

Signalering gaat nóg veiliger worden deze zomer met SMS notificaties. Voor alle normale notificaties die je al kon instellen in de HomeWizard, krijg je nu ook de mogelijkheid om er een SMS notificatie aan toe te voegen. Hiervoor kan SMS tegoed ingekocht worden voor 5 euro per 25 berichten.

Backup Pro

Met Backup Pro kun je ál je HomeWizard gegevens backuppen naar de cloud, wanneer je maar wilt en automatisch elke dag. Zo zijn ook alle sensorlogs en gegevens van de EnergyLink veilig opgeslagen. Voor 20 euro per jaar zit je veilig.

kWh index en zonnepanelen

De onlangs geïntroduceerde kWh index wordt inmiddels volop gebruikt. De index geeft een goede indicatie van de prestatie van je zonnepanelen. Via Shared Weather kun je vergelijken met zonnepanelen in de omgeving! Dat en meer in de laatste software updates.

Hue en LED in de HomeWizard shop

De ondersteuning voor Philips Hue is een zeer fijne! Geen aparte App meer nodig. Nu nog IFTTT en we hebben bijna niets meer te wensen.

Voeg de ‘Hue Bridge’ toe als sensor en de app synchroniseert automatisch alle hierop aangesloten Hue lampen. Vervolgens kun je de kleur en het dimniveau bepalen, timers instellen, Hue opnemen in een ‘actie’ of een ‘scene’, en je huis zo nóg verder automatiseren.

Camera presets

Door het implementeren van ‘camera presets’, kun je nu de positie opgeven waar de cam naar moet draaien binnen een scene. Zo wordt 1 cam bruikbaar voor meerdere plekken, binnen- of buitenshuis. De presets stel je in vanuit de app onder ‘Wijzig sensoren > Camera’ en kun je gebruiken in de scene en ‘camera’ view.

Grootschalige uitrol slimme meters

Het kabinet heeft besloten dat de slimme meters breed ingevoerd kunnen worden, na een proef van twee jaar. Dit betekent dat de netbeheerders verplicht zijn om voor 2020 alle Nederlandse huishoudens te voorzien van slimme meters.

Watergebruik meten

De ervaringen met de pulssensoren voor watermeters zijn erg goed. In de app zie je precies wat je nu gebruikt, met overzichten per dag, week en maand. Bekijk of jouw meter ook compatible is.

Tips en trucs

Altijd leuk en zinvol om even door de Knowledge Base van HomeWizard te bladeren.

Installatieservice, voor wie de tijd niet heeft

Hoewel de HomeWizard heel eenvoudig te installeren is, zijn er toch soms klanten die vanwege tijdgebrek of andere redenen liever de HomeWizard laten installeren. Daarom wordt het nu (i.s.m. 2Nexus) mogelijk om het HomeWizard pakket voor 99 Euro thuis te laten installeren!

HomeWizard heeft inmiddels meer dan 2000 weerstations live

Winter of geen winter, sneeuw of zon, de Shared Weather functie van HomeWizard blijft mateloos populair en het aantal weerstations is groeiende! Ook zien we de Weather Widget steeds vaker terug op het internet.

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On