▶ Ons gezin in folders van Enexis – Dagboek

Enkele maanden geleden vroeg Enexis ons of ze foto’s van ons gezin mochten maken terwijl wij hun slimme meter gebruiken. Geen fotomodel, maar een echte monteur zou op bezoek komen samen met een fotograaf. De foto’s waren bestemd voor hun beeldbank.

“Misschien komen jullie dan terecht in onze folders, op de website of langs de A2 op een billboard” zei Enexis-dame Cindy.

Wat we niet verwacht hadden, is dat onze foto’s ook daadwerkelijk gebruik zouden worden. We zijn een gelukkig gezin, maar voelen ons geen fotomodellen. Verre van 😀

Hey! Dat is Verdi’s gezin!

Zei een vriend van me tegen zijn vader die een folder in handen had van een slimme meter. Pas na zijn e-mail aan ons, wisten wij het ook. Verrassing! Daarnaast blijken we ook op diverse pagina’s van hun website te staan.

Hey! Dat is een Linksys router!

Op een van de folder- en webpagina’s staat een foto van onze meterkast. Hierin is duidelijk onze Linksys router te zien. Omdat dit een van onze sponsoren is, zijn we ook daar erg blij mee.

Alle foto’s op een rij

Onderstaand de foto’s die destijds door Enexis geschoten zijn. Bijna de helft blijkt nu terug te vinden in de reclame uitingen van Enexis.

Bedankt Enexis / Cindy

Enexis is geen sponsor van ons project, we nemen alleen maar deel aan hun “Jouw Energie Moment”-pilot. Net als vele anderen overigens. Toch mochten we dankzij hen een aantal bijzondere momenten meemaken:

  • De lancering van, en deelname aan “Jouw Energie Moment”.
  • Tot twee keer toe verschenen we in het JEM-Magazine.
  • In het Chassé theater mocht ik het podium op met wethouder milieu Selçuk Akinci.
  • We leerde lead tech Bert en Innovator Joris kennen.
  • Ons huis werd gevuld met europarlementariërs.
  • We staan in hun gedrukte folders en op diverse webpagina’s.
  • Binnenhuis mag ik mijn vrouw nu een fotomodel noemen 😛
  • Zo ook mijn kinderen.

Stuk voor stuk zaken die niet iedereen meemaakt. Bedankt Enexis!

Author: Verdi

“Het maakt niet uit wat je doet, maar waarom je het doet”

Share This Post On